Cuisonne is dé naam die je wilt onthouden als je op zoek bent naar een chefkok die het meest fantastische diner voor je kan verzorgen. Een privé diner voor een groep familie of vrienden in het prachtige Zeister Bos bijvoorbeeld. Wij waren afgelopen zaterdag bij de laatste pop-up in dit prachtige bos, dus daar gaan we je sowieso alles over vertellen! En Cuisonne is het hele jaar door te boeken als chef kok: in de zomer nog op deze locatie, maar ook op een aantal andere spectaculaire plekken, of bij een locatie die jij kiest.

Cuisonne: chef aan huis op een locatie naar jouw keuze, en heerlijke pop-up en privé diners op een prachtige plek in de bossen

Soms kom je zoiets bijzonders tegen, dat je er iedereen over wilt vertellen. En ons diner afgelopen zaterdag bij Cuisonne into the Woods was zo’n avond! Dit pop-up diner werd een aantal zaterdagen deze zomer georganiseerd, door Olaf Bouman, de man achter Cuisonne. Je kunt hem normaal gesproken inhuren als kok aan huis of op één van de unieke locaties waarmee hij werkt, voor de meest indrukwekkende etentjes. Eén van die locaties is het Zeister Bos, waarin een prachtige open plek met een tuin is, die speciaal voor zijn etentjes omgetoverd wordt tot diner locatie. Voor zoiets speciaals reizen we graag van Amsterdam naar Zeist, maar goed om te weten is dat Olaf ook op locaties in Amsterdam te boeken is!

Pop-up of privé diner in een prachtig bos

Na een fietstocht door het heerlijk groene Zeist en een korte wandeling vanaf het verzamelpunt komen we aan bij de plek waar het diner plaatsvindt. Een mooie open plek waar planten en groenten gekweekt worden, de tafels staan sfeervol onder tenten voor de zomerse regenbui die natuurlijk toch weer valt, en de tafels zijn prachtig gedekt. We krijgen een bessen gin tonic en eten een amuse terwijl we een kijkje in de tuin nemen: een hoorntje van tomaat gevuld met paddenstoelen, erg lekker!

Spectaculair voorgerecht met drie bereidingen van zalm

We zitten met de andere gasten aan een lange tafel, en terwijl we een glaasje cava drinken eten we nog een heerlijk hapje: een krokante oester met vadouvan mayonaise. En het echte spektakel begint wanneer we het voorgerecht krijgen. We eten een trio van zalm: zalm cannelloni met gepofte rijst die echt smelt op je tong, en heerlijk is in combinatie met het piccalilly-wasabi sorbetijs. Daarnaast zalm in knapperig kataifi, echt fantastisch! En ook de gerookte zalm is heerlijk. Echt een bijzonder lekker gerecht, we zijn onder de indruk.

Iberico ham met Tom-Kha-Kai gelei bij Cuisonne into the Woods

En dit hoge niveau blijft zo gedurende het diner. We krijgen als tussengerecht de beste Iberico ham die we in tijden geproefd hebben, dungesneden en geserveerd met Tom-Kha-Kai gelei, wat een meesterlijke combinatie blijkt te zijn. De Parmezaanse kaas krokantjes geven nog wat extra kick en houden het gerecht mooi in balans.

USA Flank met jus van truffel en verveinne limoen.

Ook het hoofdgerecht is hartverwarmend. Een bladerdeegtaartje met runderragout, daarop perfect gegaarde USA flank, een volle jus van truffel en verveinne-limoen, en een sushi met aubergine. Echt waanzinnig lekker. En tot slot een merinque-taartje met frangipane, frambozen sorbetijs, Gianduja-chocolademouse en gefrituurde basilicum. Elk gerecht wordt gepaird met een heerlijke wijn, en ook na de officiële gangen is het feest nog niet afgelopen. We krijgen nog een aantal lekkere zoetigheden bij de koffie, en een shotje huisgemaakte limoncello.

Cuisonne is te boeken als chef aan huis, of als privé diner op een bijzondere locatie

Wauw, wij zijn enorm onder de indruk van de kookkunsten van Olaf! Wij raden je Cuisonne van harte aan als je een chef kok zoekt aan huis, of een privé diner op een bijzondere locatie. Bijvoorbeeld in dit bos, en Olaf heeft ook connecties met een aantal andere speciale plekken. Dit was een avond waar we nog lang over na zullen praten.

Cuisonne
Exclusieve thuiskok of bijzondere diners op locatie

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten

En nóg meer lekkere specials:

Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cuisonne: chef aan huis op een locatie naar jouw keuze, en heerlijke pop-up en privé diners op een prachtige plek in de bossen, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends