Voor een bijzondere wijnervaring hoef je niet altijd naar een trendy hotspot in Amsterdam. Wij bezochten Ubica in het hart van Utrecht voor een High Wine, en wat volgde was een avond vol heerlijke wijnen, verrassende hapjes en een gezellige sfeer.

Ubica in Utrecht

Bij Ubica kun je niet alleen genieten van een High Wine, maar ook van een lunch, uitgebreid diner of borrel. Voor speciale gelegenheden kun je de sfeervolle wijnkelder ook afhuren. Een ideale plek voor bijvoorbeeld een verjaardag of zakelijk diner.

High Wine bij Ubica

We begonnen onze avond met een glas cava, dat werd geserveerd met een plankje vers brood en verschillende dips. Daarna genoten we van twee witte wijnen: de Portal da Calçada, een frisse Vinho Verde uit Portugal, en een Morillon Blanc, wat voller van smaak. Deze wijnen gingen perfect samen met een goedgevulde borrelplank met bitterballen, loempia’s, charcuterie, hummus en noten.

Tot slot dronken we twee rode wijnen: een verfijnde Pinot Noir en een krachtige Orion Salento Primitivo. Deze rode wijnen werden geserveerd met een kaasplankje met onder andere een Italiaanse kaas van koe-, schaap- en geitenmelk, een Mont d’Or, een Franse geitenkaas Sainte-Maure en een oude Utrechtse kaas. De smaken van de kaas en wijn vulden elkaar perfect aan.

Ubica op de Ganzenmarkt in Utrecht

Ubica is een geweldige plek voor liefhebbers van lekker eten in een gezellige, ontspannen sfeer. De combinatie van heerlijke wijnen, goed afgestemde hapjes en de vriendelijke bediening maakt dat we deze High Wine kunnen aanbevelen!

Ubica
Ganzenmarkt 24-26, Utrecht

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten

En nóg meer lekkere specials:

Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends