Verscholen in een historische werfkelder aan de Oudegracht, midden in Utrecht, ligt Rub Club. Zodra je binnenstapt, voel je direct de tropische sfeer. Van het kleurrijke interieur tot de zomerse muziek, alles ademt Caribische gezelligheid. Hier kun je zowel lunchen, dineren als borrelen, altijd met een exotische twist.

Rum Club aan de Oudegracht in Utrecht

Bij Rum Club kun je niet alleen terecht voor het diner, maar ook voor een gezellige lunch of borrel. Met een terras aan de Oudegracht is het de ideale plek om op een zonnige dag te genieten van het uitzicht op de langsvarende bootjes. Op de lunchkaart staan net zulke exotische gerechten als tijdens het diner. Daarnaast maakt de diversiteit aan drankjes het borrelen hier extra leuk.

Tropische streetfood gerechten om te delen

Op de menukaart van Rum Club staan kleurrijke streetfoodgerechten die je makkelijk met elkaar kunt delen. De veggie empanada is een knapperige maïsempanada gevuld met kruidige groenten en een frisse chimichurri. De tostada portobello combineert geroosterde paddenstoelen en knolselderij op een krokante maïstortilla, terwijl de vegan ebi tempura bao buns met knapperige vegan garnalen en yuzu mayo heerlijk fris zijn. Voor avonturiers is er de pulpo, zacht gegaarde octopus met aardappelsalade en een verrassende salsa. Sluit af met de pornstar martini cheesecake. Deze is heerlijk romig en fris dankzij de passievrucht-vanille glaze.

Heerlijke cocktails

De cocktails bij Rum Club versterken de tropische sfeer. De Spiced Mule is een pittige en frisse mix van gember, limoen en specerijen. Voor iets zoets is er de Tropical Iced Tea met ananas, hibiscus en papaja. De Fresh Prince of Shell-air biedt een balans tussen rum, amaretto en tropische smaken, terwijl de Please be a Gintleman met gin en cranberry een fruitige, zoetzure twist heeft.

Unieke ervaring in Utrecht

Rum Club biedt een unieke ervaring midden in Utrecht. De kleurrijke gerechten, verrassende smaken en tropische cocktails zorgen ervoor dat je je even in een exotisch paradijs waant. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een borrel met vrienden of een diner met heerlijke streetfood, Rum Club laat je niet teleurgesteld achter. Een perfecte plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zich wil laten meevoeren naar een eiland vol smaken en gezelligheid.

Rum Club
Oudegracht aan de Werf 111, Utrecht

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten

En nóg meer lekkere specials:

Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends