Ben jij een liefhebber van lekker eten en de culinaire creaties van toprestaurants? Dan is er goed nieuws voor je! Cook Like a Chef biedt de mogelijkheid om te genieten van de keuken van sterrenchefs in je eigen huis.

Wat sterrenchefs thuis eten

Sinds 2018 biedt Cook like a Chef zowel fine dining als casual menus, zodat je thuis kunt genieten van gerechten die je ook in een restaurant kan krijgen. Of je nu een feestje geeft voor vrienden of jezelf wilt trakteren op iets bijzonders, deze exclusieve boxen van Cook like a Chef brengen de kwaliteit van een toprestaurant naar je eigen eettafel.

212 Casual luxury box, Restaurant 212
Bron: Cook Like A Chef

Casual Luxury Box van Restaurant 212

Bij Cook Like a Chef kun je diverse boxen bestellen, zowel met casual menu’s als met fine dining-gerechten, zodat je thuis kunt genieten van een echte restaurantervaring. Maar wat eten sterrenchefs zelf als ze thuis gasten ontvangen? Vaak serveren ze geen ingewikkelde fine dining-gerechten, maar kiezen ze voor smaakvolle maaltijden met een culinaire twist. Deze gerechten zijn van topkwaliteit en passen perfect bij de casual boxen die je kunt bestellen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de 212 Casual Luxury Box van Restaurant 212 in Amsterdam. Onder leiding van de gerenommeerde chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, die samen twee Michelinsterren hebben, biedt deze box een ideale keuze voor een onvergetelijk diner. Met gerechten die zowel toegankelijk als verfijnd zijn, ervaar je de kwaliteit van een sterrenrestaurant in je eigen keuken.

Hoe werkt het?

De boxen van Cook Like a Chef worden zorgvuldig gekoeld bij je thuisbezorgd, zodat je het diner op je eigen moment kunt serveren. Kies een bezorgdatum (dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag) en geniet binnen twee dagen van een heerlijk, luxe diner. Perfect voor een ontspannen avond of om een bijzondere gelegenheid thuis of op vakantie te vieren.

Speciale kans voor volgers van Culi Amsterdam: ervaar een luxe diner bij jou thuis!

Droom jij van een uniek diner in je eigen keuken? Culi Amsterdam biedt je de kans om deze ervaring te beleven met de Casual Luxury Box van Restaurant 212, inclusief de volgende gerechten:

  • Knolselderijsalade met mierikswortelcrème, XO-saus en Hollandse garnalen
  • Pasta met paling en zwarte peper
  • Kippetjes met gebakken mosterd en dragon
  • Lamsnek met groene groenten en gepofte quinoa
  • Little gem met sjalotdressing en croutons
  • Baba au rhum

Hoe doe je mee?

  • Natuurlijk leuk als je @culiamsterdam en @cooklikeachefnl volgt op social media
  • Tag degene met wie jij dit diner zou willen delen en vertel ons waarom jullie toe zijn aan een culinaire verwennerij
  • De winactie loopt tot en met maandag 14 oktober. We verloten een Casual Luxury Box onder alle deelnemers die meedoen via Instagram, Facebook en TikTok. Deelnemen kan alleen als je in Nederland woont.

Ontdek alle boxen van de beste chefs van Nederland via Cook Like a Chef en maak van je volgende diner een culinaire belevenis!

Cook Like A Chef

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten

En nóg meer lekkere specials:

Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends