Zijn jullie ook weer terug van vakantie? Wij houden graag nog even vast aan dat zomerse vakantiegevoel door lekker lang te tafelen, het liefst op een zonnig terras. Wijntje erbij, zonnebril op, het is net alsof we weer even weg zijn uit Nederland. Lees daarom snel meer over de leukste, nieuwste restaurants van Amsterdam en pak je agenda erbij voor de lekkerste foodevents!

Nieuwste Restaurants Amsterdam

Nieuwe restaurants Amsterdam NENI Deli Take Away
NENI Deli Take Away – Nieuwste restaurants Amsterdam

Leuk nieuws voor iedereen die in de Houthavens woont: vanaf oktober verrijst daar BOAT&CO! Sinds 2017 wordt er al aan dit nieuwe, luxueuze hotel gebouwd. Het komt direct aan ’t IJ, dus de perfecte plek voor een biertje!

Last minute borrel in het park of op je balkon en geen zin in koken? Bestel bij NENI, dat hippe restaurant in de oude Citroën-garage. Zij hebben namelijk sinds kort ook een Deli Take Away! Wij namen de proef op de som en waren erg onder de indruk.

Dat je in de Pulitzer’s Bar heerlijke cocktails kunt drinken, ondervonden wij al eerder toen we de beste borrelplekken van Amsterdam voor jullie op een rijtje zetten. Dus extra leuk nieuws: in het kader van Turning Tables is de Pulitzer’s Bar nu omgetoverd tot klassieke Italiaanse cocktailbar! Verwacht Italiaanse cocktails, jazzy live muziek, mediterraanse hapjes maar bovenal nieuw talent.

Fan van Joris Bijdendijk, die knappe sterrenchef van RIJKS*? Hij gaat dit najaar een nieuw restaurant openen, vlakbij het Olympisch Stadion: Restaurant Wils. Een intiem restaurant, waar gekookt wordt op open vuur: wij zijn erg benieuwd!

Nieuwe restaurants Amsterdam Mr Sam Asian Bistro
Mr. Sam Asian Bistro, Nieuwste restaurants Amsterdam

De Aziatische Bistro Mr. Sam is een samenwerking aangegaan met Ketel One Botanicals. Zin in heerlijke hapjes en lichte cocktails op een zonnig terras, dan is dit zeker een aanrader!

Sinds deze maand ligt er een vegan groente hotdog in de schappen bij de HEMA! En wel een hele speciale, want hij is ontwikkeld door 2-sterren chef Moshik Roth van groente-innovator &samhoud food. 100% plantaardig, met 9 verschillende groentes, wij gaan zeker even proeven.

Wij gingen al graag naar The Duchess voor hun high-tea. Extra leuk dus dat ze t/m zondag 15 september hun handen ineen slaan met de Grey Goose! Je kunt daar nu in de Cocktail Lounge en Tea Room het speciale wine-style tasting menu uitproberen.

TAIKO Amsterdam Restaurant Conservatoriumhotel
TAIKO, Nieuwste restaurants Amsterdam

Na een korte zomerstop is Taiko weer geopend! Wij hebben al even een kijkje genomen, en het was weer enorm genieten.

Spannend nieuws over Restaurant ZA Amsterdam: zij sluiten in augustus en september hun deuren, omdat ze in de herfst een nieuw concept gaan lanceren. Wij houden ze in de gaten!

De restaurantweek komt er weer aan! Vergeet niet dat je vanaf 28 augustus kunt reserveren.

En zin in Indonesisch eten? Wij hebben de lekkerste Indonesische restaurants voor je op een rijtje gezet!

Foodevents Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste RestaurantsVN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Nieuwste restaurants en foodevents in Amsterdam, september 2019, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends