Wij hebben de leukste en lekkerste lunch en brunch tips in Amsterdam voor je op een rij gezet, zodat jij, je familie en vrienden de meest vrolijke Pasen kunnen beleven 😉.

Pasen bij Thijs by Dikkers en Thijs

Pasen bij Thijs by Dikkers en Thijs

Paasbrunch in Amsterdam

Op 1e en 2de paasdag kun je van 11.00-16.00 uur met de hele familie bij Thijs by Dikkers en Thijs terecht voor een Franse paasbrunch. Je gaat genieten van luxe hartige mini sandwiches (vlees/vis/vegetarisch), croissantjes en een buffet van zoetigheden: petit fours, taartjes & cakejes, incl. een kopje koffie/thee voor maar €19,95 p.p.  Ook de kids worden geëntertaind met paaseieren versieren.
Reserveer dus snel!

Gewoon zin in een ‘Quilty Pleasure’ paashap? Bij de BurgerBar stel je je eigen hamburger samen en met Pasen krijg je een ei-topping cadeau. Winners!

Pasen bij De kleine Valk

Pasen bij De kleine Valk

De kleine Valk serveert op 1e paasdag van 11.00-14.00 uur een uitgebreide paasbrunch voor €29,50 p.p. en voor de kids €15,50 p.p. Ze serveren een glas prosecco, soepje, diverse sandwiches, quiche en lekkere zoetigheden. Je kunt deze paasbrunch ook winnen op de Facebookpagina van De kleine Valk. Wel even reserveren!

Vier je Pasen liever gewoon thuis en verwacht je veel mensen? Dan is traiteur Pacomer de uitgelezen zaak om allerlei Spaanse heerlijkheden voor op je paastafel te halen.

Gewoon eens wat anders? Sea Palace is de perfecte zaak om met een grotere groep lekker te gaan dim summen. Een tafel vol met gestoomde hapjes, Chinese thee, en familie en vrienden. Een vrolijker Pasen kun je je toch niet wensen.

Ook bij Mr. Sister serveren ze op 1e en 2de paasdag van 10.00-14.00 uur een uitgebreide paasbrunch. Ze serveren paascake, paasbrood, yoghurt met fruitsalade en een uitsmijter of gepocheerd ei en avocado sandwich met een alcoholisch drankje en koffie of thee. Dat alles voor maar €19,50 p.p. en voor de kids €11,50. Ook de kids worden geëntertaind met paaseieren versieren, schminken en kleuren. Vergeet niet te reserveren!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends