Bar Fisk opende eind mei jl. haar deuren aan de Sweelickstraat in Amsterdam. Een restaurant waar ze Israëlische gezelligheid naar Amsterdam brengen en vis de hoofdrol speelt.

Bar Fisk, restaurant de Pijp Amsterdam

Bar Fisk, restaurant de Pijp Amsterdam

Bar Fisk

Het interieur van Bar Fisk is dynamisch met veel hoge tafels, een lange bar met uitzicht op de bar en keuken. Verder leggen beton, hout en groen de basis. Het resultaat is een Mediterrane stijl met veel vis-thema details.

Het personeel is internationaal, goed opgeleid en zeer vriendelijk. Het menu is niet erg groot, maar er is genoeg keuze. Van oesters en calamari tot rode poon en zwezerik. Warm en koud wisselen elkaar af. Alle gerechten zijn trouwens ook nog tot middernacht nog te bestellen. Al snel komt er sesambrood met lekkere dips op tafel. En maken we keuze uit de wijnkaart. De kaart is verrassend en de prijzen zijn meer dan schappelijk. Waar kom je tegenwoordig nog een fles wijn tegen van €17? Zelfs 16 van de wijnen worden per glas geserveerd. Naast wijn zijn ze ook erg goed in cocktails. Ze hebben zelfs halve cocktails op het menu, zodat er meerdere geproefd kunnen worden.

De gerechten op het menu zijn alle zeer betaalbaar, simpel maar verrassend. Denk aan; tartaar van corvina, geserveerd met tabouleh, labneh en aubergine, zeebrasem geserveerd met spinazie, amandelen en hangop, rogvleugel met een jasje van tomaat en paprika met geroosterde kikkererwten en één van mijn favorieten de gegrilde calamari.

Bar Fisk is echt een plek voor 7 dagen in de week. Snel een hapje eten voor niet teveel geld kun je hier perfect. Maar voor een avond uitgebreid tafelen, met goede wijnen en lekkere cocktails, ben je hier ook aan het juiste adres. Wij komen terug!

Bar Fisk
Eerste Sweelinckstraat 23
Amsterdam De Pijp

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bar Fisk, restaurant de Pijp Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends