Iedereen heeft het erover. Hét zomerdrankje van 2017. En wij kunnen je hier meer over vertellen. De cocktail Dark ’n Stormy is op dit moment “je van het” en wij begrijpen wel waarom. Een heerlijke mix van gemberbier, rum en limoensap. Bij de gedachte alleen al wil je meteen naar een leuke kroeg in Amsterdam waar dit geschonken wordt.

Hieronder hebben wij the best Dark ’n Stormy’s in town voor je op een rijtje gezet.

Snappers – Snappers wie kent het niet? Wij zijn enorm fan. Wat serveren ze hier heerlijke cocktails en wat een topsfeer. De Dark ’n Stormy ontbreekt hier dan ook zeker niet op het cocktailmenu. Snappers is te vinden aan de Reguliersdwarsstraat 22.

Morgan & Mees – Morgan & Mees altijd leuk om even een kijkje te nemen. De sfeer is goed, je zit er heerlijk en daarnaast serveren ze ook nog is delicious cocktails. Zij serveren jou ook je Dark ’n Stormy met veel plezier. Morgan & Mees is te vinden aan de Tweede Hugo de Grootstraat 2-6.

Hendrix – Dé bar voor de perfecte cocktails. Hendrix heeft nou echt verstand van wat cocktails zijn. Ook hier kun jij terecht voor die heerlijke Dark ’n Stormy. Hendrix is te vinden aan De Clerqstraat 82.

Café Panache – Het altijd gezellige Café Panache voor een borrel of het diner. Daarnaast hebben zij ook een uitgebreide cocktailkaart en is de Dark ’n Stormy hier één van. Een gezellige cocktail aan de bar, Café Panache biedt hier de ideale gelegenheid voor. Café Panache is te vinden aan de Ten Katestraat 117.

Dark ´n Stormy Special Amsterdam

    Dark ´n Stormy Special Amsterdam

Vesper Bar – Dé cocktail hotspot van Amsterdam blijft toch wel de Vesper Bar. Elke avond kan je hier terecht voor een cocktail en ja dat is toch wel iets waar je af en toe naar uitkijkt. Zin in een Dark ’n Stormy? Ook deze cocktail is hier te bestellen. De Vesper Bar is te vinden aan de Vinkenstraat 57.

Porem – Een goede cocktailbar met de sfeer van een Amsterdamse kroeg, zoals de eigenaar zelf zegt. Cocktails in alle soorten en maten, you name it, en bij Porem is die te bestellen. Waaronder weer die Dark ’n Stormy. Porem is te vinden aan de Geldersekade 19.

Bar Mash – Bar Mash de gezellige hotspot in de Amsterdamse pijp voor een drankje op het terras. Dit is de ideale plek voor een uitgebreide borrel, met daarnaast een groot scala aan cocktails. De Dark ’n Stormy mag hier niet ontbreken. Bar Mash is te vinden aan het Gerard Douplein 9.

Mystique – Mystique de cocktailbar aan de Utrechtsestraat. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij maken jouw ideale cocktail. Heb jij dus zin in die heerlijke Dark ’n Stormy, je hoeft er alleen maar naar te vragen en zij serveren het. Mystique is te vinden aan de Utrechtsestraat 30a.

Enjoy je Dark ’n Stormy!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Dark ’n Stormy hotspots Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends