Zondag is het weer tijd om je lieve mama in het zonnetje te zetten. Wij helpen je graag even op weg met wat leuke Moederdag tips in Amsterdam. Samen met je mama op pad voor een lekkere lunch, gezellig kopje thee, een borreltje of misschien wel een heerlijk diner. Hieronder een lijstje met wat leuke tips. Geniet van een heerlijk dagje uit in Amsterdam met je liefste moeder.

Moederdag tips Amsterdam 2017

Samen met mams in de Spaanse sferen bij Barça Amsterdam in de Pijp.
Dat kan in de Amsterdamse Pijp. Bij Barça kan jij met je moeder terecht voor heerlijke Spaanse hapjes, met daarbij een goed glas wijn. Ach het is Moederdag waarom ook niet. We zien jullie zondag bij Barça!

Barça is te vinden aan het Marie Heinekenplein 30-31.

Go French avec la mère bij Thijs by Dikker en Thijs in het centrum.
Wil jij je moeder verrassen in Franse stijl? Bij Thijs by Dikker en Thijs ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier ga je voor een goede Franse lunch met een heerlijk glas wijn erbij en jouw moeder zal de gelukkigste persoon op aarde zijn. Vergeet niet de steak tartaar te bestellen, want oh wat is die waanzinnig lekker.

Thijs by Dikker en Thijs is te vinden aan de Prinsengracht 438.

Healthy mama bij Hummus Bistro in de Amsterdamse Jordaan.
Zin om samen met je moeder te genieten van een lekkere lunch, maar daarnaast ook nog eens gezond. Hummus Bistro zal jullie met open armen ontvangen voor een gezellige en ontspannen lunch. Wist je al dat je hier de beste hummus in town kunt bestellen? Mmmmm delicious. Geniet samen met je mams!

Hummus Bistro is te vinden aan de Westerstraat 136.

Met mama naar De kleine Valk in de Amsterdamse Pijp.
Zin om je moeder culinair te verrassen, maar dan in stijl? Restaurant de Kleine Valk biedt hier de ideale gelegenheid voor. Schijnt het zonnetje? Dan kan je plaatsnemen op het terras voor een relaxte middag in de zon en genieten van de heerlijke lunch die zij hier serveren. Liever ’s avonds op pad, ook voor het diner kan je hier terecht.

De Kleine Valk is te vinden aan het Marie Heinekenplein 5-8.

Moederdag tips Amsterdam 2017

Moederdag tips Amsterdam 2017

Met je moesje naar Ali Ocakbasi aan de Utrechtsestraat in het centrum.
Je moeder eens meenemen naar iets compleet anders, dat kan bij Ali Ocakbasi. Genieten van een diner in Turkse stijl. Weer eens wat anders voor op de zondag. Je moeder zal blij verrast zijn.

Ali Ocakbasi is te vinden aan de Herengracht 558.

Je mama thuis verrassen met lekkere Spaanse hapjes van Pacomer traiteur.
Bij Pacomer kun je terecht voor allerlei heerlijke Spaanse lekkernijen. Jouw moeder verrassen met leuke culinaire cadeautjes of liever thuis verrassen met allerlei lekkere Spaanse borrelhappen, dan moet je hier zijn. In plaats van je moeder mee de deur uit te nemen sta je als verrassing bij haar op de stoep. Surprise!

Pacomer is te vinden aan de Gerard Doustraat 66. 

Juice it up mommy met sapjes van Dr. Blend.
Wil jij je mama verrassen met een ontbijtje op bed. Bij Dr. Blend hebben ze dé lekkerste smoothies en juices van Amsterdam. In alle soorten en maten. Je zegt het maar en Dr. Blend zal het direct vers voor je neus klaarmaken. Pik ook nog even snel dat lekkere verse croissantje uit de oven mee en jouw moeders dag is ook weer gemaakt.

Dr. Blend is te vinden aan de Herenstraat 23.

Tea time for two at the Waldorf Astoria.
Genieten van een afternoon tea samen met je mams bij het Waldorf Astoria. Als je het ons vraagt is dit een van de beste plekken in Amsterdam om te genieten van een afternoon tea. Het is gewoon een feest om alles hier te mogen proeven. De ideale gelegenheid om moederdag te vieren en te genieten. Zeker een aanrader, dit is iets waar je niet dagelijks langsgaat.

Het Waldorf Astoria is te vinden aan de Herengracht 542-556.

Sunday brunch with mam bij Bluespoon Andaz.
Time for some brunch. In luxe genieten van een uitgebreide brunch samen met je mama, bij Bluespoon zit je goed. Bluespoon is het restaurant van het luxe 5 sterren hotel Andaz. Geniet aanstaande zondag met je mama van dit heerlijke dagje uit en laat je verwennen, want bij Bluespoon weten ze precies hoe dat moet.

Bluespoon Restaurant (Hotel Andaz) is te vinden aan de Prinsengracht 587.

Diner met mams bij Red in het centrum.
Ook zo’n zin om je moeder eens goed te verwennen op Moederdag? Neem haar voor de verandering eens mee naar Red. De sfeer en ambiance hier zijn fantastisch. Daarnaast serveren ze perfect eten. Een simpel concept, maar daarom juist zo goed. De surf & turf is zeker een aanrader. Een glaasje rode wijn erbij en de avond kan van start gaan. Als toetje om te delen een overheerlijke tarte au citron vert en de avond is rond.

Red is te vinden aan de Keizersgracht 594.

Enjoy your Mother’s Day!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Moederdag tips Amsterdam 2017, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends