Er is een new kid in town, Spingaren charcuterie, Amsterdam centrum. Als er iets is waar wij fan van zijn, dan is het wel het delen van lekkere hapjes, veel en vooral veel verschillende. En dat kun je perfect bij het nieuwe Spingaren, dit is namelijk een nieuw charcuterie restaurant op de Herengracht.

Spingaren charcuterie, Amsterdam centrum

Vis, vlees, vega, alles is te vinden op de menukaart. En wat natuurlijk niet kan ontbreken is een lekker glas wijn of bier. Het is allemaal mogelijk en er is voor ieder wat wils. Er staat niet alleen wordt op de kaart, maar ook veel andere leuke en verrassende gerechten. Alles komt uit geheel eigen keuken. Wij hebben genoten van verschillende gerechtjes, waarbij vooral de warme pastrami, kikkererwten beignets en de hamburger erg in de smaak vielen. Behalve dat het een erg mooie zaak is, hangt er ook een fijne sfeer.

Nog een pluspunt, ze zijn alle avonden van de week open! Wat het een stuk gemakkelijker maakt om er even heen te gaan. Spingaren blogt zelf ook trouwens, hartstikke leuk, want zo kan jij op de hoogte blijven van hun nieuwste weetjes en leukste feitjes. Overigens is het ook een toffe plek om met groepen wat te eten, daar hebben ze zeker plaats voor tot wel 200 man.

Het is aan te raden je tafel van te voren te reserveren. Ze hebben namelijk een positieve incentive voor de vooraf reserverende gast: hoe langer je van tevoren boekt en hoe vroeger op de avond, hoe hoger de korting welke je op de rekening ontvangt. Deze korting kan wel oplopen tot 25%.

Hiermee kunnen zij het personeel beter inplannen en beter inkopen, waarmee ze dus foodwaste terugdringen en de gasten ontvangen oplopende kortingen.

Spingaren
Adres: Herengracht 88
Buurt: Amsterdam centrum

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends