Het Amsterdamse Winterparadijs keert weer terug naar de RAI in Amsterdam. Geniet op 14 tot 30 december van het lichtjesparadijs, verschillende lekkernijen, activiteiten en optredens.

Gezelligheid met vrienden en familie

Het Amsterdamse Winterparadijs is een jaarlijks terugkerend evenement in december, bekend om zijn verschillende activiteiten en optredens. De shows en attracties zijn geschikt voor alle leeftijden, met een dagprogramma gericht op kinderen en families en ’s avonds meer op (jong)volwassenen.

Winterse betovering

Dit jaar bestaat het programma uit bekende onderdelen en nieuwe elementen. Zo kun je sculpturen en duizenden fonkelende lichtjes bewonderen in het lichtjesparadijs en glij je weer van de wonder helling. Ook zal er een reuzenrad, een silent disco, een curlingbaan en karaoke zijn. Vergeet zeker niet een live optreden te bezoeken van bijvoorbeeld Zoë Tauran, Flemming, Jeroen van der Boom, Tino Martin of Xander de Buisonjé. Daarnaast kan je bij verschillende eet- en drinkkraampjes even bijkomen van de activiteiten.

Wil je meer weten?

Wij zullen half december een bezoek brengen aan Het Amsterdamse Winterparadijs. Dan zullen we je meer vertellen over de activiteiten en natuurlijk over de culinaire versnaperingen. Wil je nu al meer weten? Bekijk de website van Het Amsterdamse Winterparadijs en stel je ticket alvast veilig.

Het Amsterdamse Winterparadijs
RAI Europaplein 24, Amsterdam Zuid

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Winterpret in Amsterdam: Het Amsterdamse Winterparadijs keert terug!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends