Zondag 18 juni staat Vaderdag alweer voor de deur. Je vader eens goed verwennen dit jaar voor Vaderdag, ook wel eens leuk toch. Wij hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet. Wil jij je lieve vader verwennen met een vers ontbijtje, een heerlijke lunch, een goede borrel, een uitgebreid diner voor twee of misschien wel met een leuk cadeautje van www.cadeautjes.nl. Lees snel verder want wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Dim sum lunch met je papa bij Sea Palace
Dim summen aan het water bij het fantastische Sea Palace is de ideale plek om je vader te verrassen voor Vaderdag. Gezellig lunchen met je vader samen zorgt voor het ideale middagje uit. Enjoy, van al het lekkers dat ze hier te bieden hebben!

Sea Palace is te vinden aan de Oosterdokskade 8.

It’s cadeautjes time
Wil jij je papa liever verrassen met een cadeautje, dan hebben wij ook de juiste cadeau tip voor je. Kijk eens naar een leuk culinaire cadeau voor Vaderdag. Dan kan jij zelf een dag bepalen wanneer je met je vader op pad gaat. Denk eens aan een leuke high tea met je vader of misschien wel een hoogstaande champagneproeverij in Amsterdam https://www.cadeautjes.nl/champagneproeverij-in-amsterdam.html.

Toch liever een ander cadeautje? Geen probleem, neem eens rustig een kijkje op de website en wie weet zit er wel iets leuks voor je tussen.

Staring at Jacob x KU West

Staring at Jacob x KU   West

 

Lekker ontbijtje of een goede brunch @ Staring at Jacob x Ku West
Deze hotspot heeft sinds kort haar deuren geopend aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam West. Voor allerlei lekkere gerechten voor het ontbijt of de brunch kun je hier terecht. Genieten van het zonnetje? Dat kan hier aan het heerlijke terras wat ze hebben. Neem je vader hier gezellig mee naar toe en maak er een lekker dagje uit van.

Staring at Jacob is te vinden aan de Jacob van Lennepkade 215.

Geniet van een goede borrel met paps bij Barça op het terras
Barça op het Marie Heinekenplein biedt de ideale gelegenheid voor een goede borrel op het terras samen met je vader. Kom bij Barça heerlijk genieten van het zonnetje met een lekker koud biertje of glaasje wijn erbij. Wil je lekker even blijven hangen na de borrel? Geen probleem, op het menu staan heerlijke tapas, dus ook de ideale plek om te blijven voor wat lekkere hapjes.

Barça is te vinden aan het Marie Heinekenplein 30-31.

Heerlijk diner voor twee @ Thijs by Dikker en Thijs
Wil jij je vader verwennen met een heerlijke lunch in Franse stijl, dan is Thijs by Dikker en Thijs hiervoor de ideale plek. Het sfeervolle restaurant biedt de ideale gelegenheid voor een lekker hapje en drankje. Nog zin in een toetje? De Tarte tatin is fantastisch!

Thijs by Dikker en Thijs is te vinden aan de Prinsengracht 438.

Burgertje happen met je papa bij de Burgerij
Een lekkere sappige burger happen met paps bij de Burgerij? Is dat niet de perfecte keus om samen met je vader te doen voor Vaderdag? Welke vader houdt er nou niet van een burger, dit lijkt ons het perfecte idee. Neem je vader mee en trakteer hem op zo’n heerlijke sappige burger van de Burgerij.

Burgerij is te vinden aan De Ruijterkade 40B.

Geniet samen met jouw papa van Vaderdag!

Lees ook ons artikel over:

Italiaans Restaurant Amsterdam  –  Sushi AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam – High Tea Amsterdam – Burger Bar AmsterdamTapas AmsterdamBrunch Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends