Het bekende steak & grill restaurant Café Carbòn in Amsterdam bezorgt de hele maand november ook vegetarische gerechten thuis in samenwerking met Iglo Green Cuisine. Wij mochten deze alvast voorproeven!

Café Carbón-Iglo Bao broodje
Café Carbón – Bao

Café Carbòn bezorgt vegetarische gerechten

Op een bijzondere avond met het thema ‘niets is wat het lijkt’ werden we verrast met verschillende gerechten uit de keuken van Café Carbòn waarin vlees werd vervangen door vleesvervangers. Tijdens de avond werd vervolgens op spectaculaire wijze onthuld dat de vleesvervangers gebruikt in de gerechten uit de Green Cuisine-lijn van Iglo komen. Iglo wil door middel van de samenwerking met Café Carbòn hun vegetarische diepvriesproducten onder de aandacht brengen en je inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan. Café Carbòn wil door de samenwerking, als doorgewinterd steak & grill restaurant, met een knipoog inspelen op de veranderende markt. Je kunt vanaf vandaag via Uber Eats en Thuisbezorgd bijvoorbeeld de burger met brie en de wrap bestellen.

Café Carbón – Iglo producten

De vleesvervangers van Iglo zijn ook te koop in de supermarkt

Mocht je liever thuis zelf met de producten aan de slag gaan, dan vind je de producten van Iglo in het diepvriesvak van de meeste supermarkten. De vleesvervangers van Iglo doen zeker niet onder van de vleesvervangers uit de versafdeling. Het grote voordeel is de langere houdbaarheid, een belangrijke factor in het tegengaan van de voedselverspilling. Eerlijk is eerlijk, de vleesvervangers moet je in je eigen gerechten nog wel opleuken. Maar ook hierin voorziet Iglo je van inspiratie.  Deze recepten en de volledige lijn aan Green Cuisine producten kun je vinden via iglo.nl/greencuisine.

Café Carbón-Iglo Dessert
Café Carbón – Desserts


Desserts van Café Carbòn een aanrader

En of je nu liever wel of liever geen vlees eet, de desserts zijn sowieso een hele goede reden om bij Café Carbòn langs te gaan. Zowel de cheesecake, de sticky toffee als de crème brûlée zijn echt heerlijk en worden geserveerd met echt lekker ijs! Je vindt een vestiging van Café Carbòn in de Jordaan, in de Pijp en in Zuid.

Café Carbòn – Steak & Grill restaurant Amsterdam
Vestigingen in Jordaan, De Pijp en Amsterdam Zuid

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends