12 juni opende Carter Bar & Kitchen zijn deuren aan de Valeriusstraat. Zij serveren een hedendaags Frans bistro-menu geïnspireerd door de levendige eetzalen in New York en Londen, bereid door hun Britse Chefs Charlie McGregor en Richard Taylor.

De chefs delen hun visie op klassiekers met een twist, met de nadruk op favoriete bistro-gerechten, geïnterpreteerd door hun nadruk op seizoensinvloeden, sourcing en moderne techniek.
Op de kaart staan leuke bar snacks, waaronder een petite fruits de mer, komkommersalade croquetjes en een gastronomische hotdog. Bij de voorgerechten staan o.a. een organic salade of een Bloody Mary Soup. Hoofdgerechten, grass ravioli en een bavette en voor dessert; Red Velvet chocolat cake. Je kunt ook een originele shared plattern nemen, met de keuze uit corn fed chicken, suckling pig of house steak. Alles met bearnaise bio frites en green salad.

Carter Bar & Kitchen is van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 15.00 open voor lunch en vanaf 17.30 voor diner. In het weekend zijn ze open tot 03.00 en op maandag zijn ze gesloten. Carter Bar & Kitchen heeft ook een leuk terras,  waar je bij mooi weer heerlijk kunt genieten.

Adres: Valeriusstraat 85-H
Buurt: Zuid
Website: Carter Bar & Kitchen
Prijscataegorie: 3 gangen menu € 32,50
Sfeer: Trendy, top voor avondje uit

Porter - Bar and Kitchen 2 (3)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Carter Bar & Kitchen op de Valeriusstraat , 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends