KU Kitchen is the place to be in Amsterdam. Als je zin hebt in Japans eten, en dat in combinatie met de lekkerste cocktails, moet je bij KU Kitchen zijn.

We werden ontvangen met een heerlijke alcoholvrije mocktail van aardbeien en mango.
We startten met Edamame bonen, gevolgd door een Dashi soep. Dashi is een heldere bouillon met ramen noodlles, lente-ui en shiitake.
Hierna kregen we een heerlijke groene salade met gamba’s met een dressing van kimchi (gefermenteerde groenten). Daarna kregen we een duck ‘n roll in een rijstwrap en maki en nigiri sushi, w.o. met thin beef. Onze echte favoriet is de king KU burger, met, op de Big Green Egg gebakken, Wagyu beef, augurk, kool en Japanse mayonaise.

Als dessert kregen we een fresh walnut mochi, gemaakt van kleefrijstmeel, met walnoot en een caramel-, groene thee saus en witte chocolade.
Als afsluiting Japanse groene thee, met daarbij heerlijke friandises, bestaande uit een gemberbonbon, sesam- kletskoppen en een kokosmakroon.

Ku Kitchen serveert, naast mooie cocktails, ook lekkere wijnen en echt Japanse Sake. Een Sake cocktail is ook echt het proberen waard.
Het eten was uitstekend, de bediening is erg vriendelijk en zeer professioneel. Goede ambiance. Aan te raden!

Er is ook een zusje van KU Kitchen “KENKŌ Kitchen” op de Zuid As.

Ku Kitchen is op woensdag en donderdag van 17.00 – 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 17.00 – 03.00 uur en op zondag van 17.00 – 00.00 uur open. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten.

Adres: Utrechtsestraat 114, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: Ku Kitchen
Prijscategorie: Sushi per 4 stuks vanaf € 2,75 / salads € 8,- / Noodle dish € 8,-
Sfeer: Trendy, top voor een avondje uit

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
KU Kitchen Utrechtsestraat, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends