Als je net zo dol bent op het ontdekken van nieuwe eetgelegenheden als wij, dan ben je hier aan het juiste adres! Amsterdam staat op het punt om een aantal spannende nieuwe restaurants te verwelkomen, en wij kunnen niet wachten om ze te proberen!

Edita: gezelligheid in Amsterdam West

Op 10 april opent Edita haar deuren aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam West. Dit charmante restaurant belooft een sfeer van mediterrane gezelligheid, alsof je je even in Zuid-Europa waant terwijl je geniet van lokale wijnen, smakelijke gerechten en goed gezelschap. Wil je een sneak peek van Edita? Neem dan een kijkje op TikTok om te zien hoe dit restaurant tot leven komt. Meer informatie vind je op hun website: eetcafe-edita.nl.

Enté: relaxte sfeer en heerlijk eten

Enté is een nieuwe kroeg met een ontspannen sfeer, waar je niet alleen terecht kunt voor een biertje en een borrel, maar ook voor een uitgebreide maaltijd met goede wijnen. Vanaf 12 uur ’s middags zijn ze geopend en kun je de hele dag door bestellen wat je maar wilt. Bij Enté is het altijd etenstijd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vaste etenstijden. Ze openen binnenkort hun deuren, dus houd ze in de gaten! Meer informatie vind je op hun website: enteamsterdam.nl.

Poppy’s: een bloemrijk culinaire ervaring

In 2022 openden Moïse Trustfull, Britt Scholte en Carola Kirschbaum, ook wel bekend als “De Bloempjes”, Poppys in Amsterdam. Na het succes van hun eerste vestiging in de Pijp, hebben ze onlangs een tweede locatie in Zuid geopend aan de Heemstedestraat 25. Bij Poppy’s kun je genieten van shared dining gerechten en heerlijke cocktails, allemaal met een bloemrijk tintje. Kijk voor meer informatie op hun website: poppysamsterdam.nl/reserveren-zuid.

The SIREN: een smakelijke reis rond de Middellandse Zee

Binnenkort opent The SIREN haar deuren op het Rokin in Amsterdam. Dit nieuwe restaurant en bar, bedacht door dezelfde mensen achter SECRET GARDEN, belooft heerlijke gerechten uit landen rond de Middellandse Zee, zoals Spanje en Italië. Met een prachtige inrichting en een veelbelovend menu, denken wij dat de The SIREN zeker een bezoekje waard gaat zijn. Of je nu komt voor de lunch of voor een avondje uit, genieten kun je hier zeker. Meer informatie vind je op hun website: thesirenamsterdam.com.

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Opening soon: vier nieuwe restaurants in Amsterdam!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends