Voor diegene die nog nooit bij The Butcher op de Albert Cuypstraat is geweest, shame on you. Bij The Butcher kun je namelijk heerlijke burgers eten.

Met wel keuze uit veertien burgers is het lastig een keuze maken. Alles klinkt namelijk even lekker. Echt een aanrader is The Butcher with cheese, maar voor wie iets anders of originelers wilt zijn de Truffle Burger, The Babaganoush of The Ugly ook te gek. Neem bij je Burger nog een extra, zoals frietjes of popcorn chicken en kies een lekkere saus bij je burger. Aanraders zijn de BBQ en The Butcher saus.

The Butcher zit op de Albert Cuypstraat, overdag verstopt achter de marktkraamtjes, ’s avonds duidelijk in beeld door de aan zijn kont hangende koe in de etalage. Het restaurant zelf is niet zo groot, maar gezellig, met een lange bank en vier hoge tafels tegen de muur rechts, en de keuken met de burgergrillplaten links. The Butcher heeft ook nog iets unieks. Naast een Burgerbar is The Butcher ook nog een Speakeasy. Wanneer je namelijk verder door loopt, kom je bij een koelcel deur, met deurbel. Wie, na een grondige inspectie, voldoet aan de looks, wordt door de deurdame binnen gelaten in een donkere ruimte, met een grote ovale bar met leren barkrukken, en achterin banken en sofa’s, waar je je avond voort kunt zetten met heerlijke cocktails.

The Butcher is de gehele week open tot laat.

Adres: Albert Cuypstraat 129, Amsterdam
Buurt: De Pijp
Website: The Butcher
Prijscatagorie: Burgers vanaf € 8,95
Sfeer: Trendy Burgerbar

image image

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
We love The Butcher Burgers! , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends