De Amsterdam Cocktail Week is terug! Van 4 tot en met 10 september kan iedereen nieuwe smaken en cocktailtrends ontdekken bij verschillende cocktailbars in Amsterdam. De hele week serveren de deelnemende bars twee signature drinks. Een met én een zonder alcohol.

Wat kun je verwachten?

De Amsterdam Cocktail Week is een initiatief van de Nederlandse cocktailexperts Tess Posthumus, Timo Janse en Albert van Beeck Calkoen. Na edities in Londen, Parijs en Singapore vond dit trio het hoog tijd worden voor een Cocktail Week in Amsterdam. En met succes want na de eerste editie in 2017 werd het een jaarlijks event.

Tijdens deze editie van Amsterdam Cocktail Week hangt de lokale cocktailliefhebber niet alleen bij de beste Nederlandse bartenders aan de bar. Gerenommeerde internationale bars nemen een week lang de Amsterdamse cocktailscene over.

Op 4 september komt het team van ‘t up and coming Nipperkin Bar van 20 Berkeley uit London naar de Wallen voor een shift in Rosalia’s Menagerie. Op 5 september neemt Adrián Michalcík voor een avond Flying Dutchmen Cocktails over. Adrián is de winnaar van de internationale bartendercompetie World Class 2022 dus erg gaaf om die zijn kunsten te zien doen. En op 6 september staat het team van Talkies Bar uit Kiev in Flying Dutchmen Cocktails. Zij shaken en stiren een avond lang om geld op te halen voor Oekraïne.

Welke barren doen er mee?

Wil je een cocktail uitproberen tijdens de Amsterdam Cocktail Week? Dan kun je bij een van onderstaande barren een reservering maken.

Bar Bacán
Bar Mokum
Dutch Courage
Floor17
Flying Dutchmen Cocktails
JD William’s Whisky Bar
Law & Order
Lost in Amsterdam
Lotti’s
Luminair
Rosalia’s Menagerie
Sonora Cocktail Bar

Barren die meedoen aan de Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Amsterdam Cocktail Week is terug!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends