Midden in het drukke hart van Amsterdam ligt een bijzondere parel genaamd Bar Oldenhof. Het is een knusse bar waar je kan genieten van heerlijke drankjes. Zodra je hier binnenstapt, voel je meteen de warme sfeer. Neem plaats in een van de comfortabele stoelen en vergeet even de tijd.

De keuze is reuze

Bij Bar Oldenhof vind je een uitgebreide selectie drankjes, van klassieke cocktails tot ambachtelijke bieren en premium sterke dranken. Hierdoor is het de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en kun je genieten van een gezellige avond uit. De ervaren barkeepers helpen je graag bij het kiezen en bereiden van je favoriete drankje, of je nu zin hebt in iets verfrissends, verwarmends of onverwachts.

Filmcocktails

Naast het laten verrassen door het personeel of het bestellen van je favoriete klassieke cocktail, kun je ook een cocktail van de speciale cocktailkaart kiezen. Wat deze kaart zo leuk maakt, is dat deze geïnspireerd is op films. Verschillende genres komen aan bod: van romantische komedies met fruitige en bloemige cocktails tot sci-fi met verfrissende en zure drankjes. Daarnaast vind je op de thrillerpagina zwaardere, warmere, meer intense cocktails.

Bar Oldenhof in het centrum van Amsterdam

Het is niet alleen de drankjes die Bar Oldenhof zo speciaal maken, maar ook de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel. We hebben verschillende cocktails geprobeerd en hebben er enorm van genoten. Het personeel kon ons leuke en interessante informatie geven over de cocktails. Of je nu alleen bent, met vrienden of met een partner, bij Bar Oldenhof kun je een gezellige avond uit beleven.

Bar Oldenhof
Elandsgracht 84, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Geniet van speciale cocktails en vergeet even de tijd bij Bar Oldenhof, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends