Van 31 mei tot en met 2 juni verandert het Amstelpark in een culinaire hotspot tijdens het foodfestival BITE of Amsterdam. Dit driedaagse evenement is een feest voor liefhebbers van goed eten en drinken. Je kunt hier genieten van gerechten van topchefs, proeverijen van Amsterdamse toprestaurants en borrelen op een van de vele terrassen. En het leuke is dat wij toegangskaarten mogen weggeven!

BITE of Amsterdam

Drie dagen lang is het Amstelpark dé plek waar fijnproevers, levensgenieters en culinaire professionals samenkomen om te genieten van verschillende eetculturen en gerechten van sterrenrestaurants. Je kunt kleine porties proeven van je favoriete restaurants of juist nieuwe ontdekken.

Het festival biedt niet alleen de beste gerechten, maar ook een uitgebreid programma van workshops. Daarnaast vind je op de culinaire markt de nieuwste trends op het gebied van koken en eten, ambachtelijke producten en trendy kookitems.

Na een dagje BITE ben je helemaal op de hoogte van de laatste culinaire trends, heb je heerlijk gegeten en nieuwe inspiratie opgedaan. Alle informatie over BITE of Amsterdam vind je terug op de website.

Toegangskaarten winnen voor BITE of Amsterdam?

Ben je enthousiast geworden over BITE of Amsterdam? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 2 x 2 toegangskaarten weggeven.

  • Tag in de comments onder het Instagram of Facebook bericht de persoon met wie je graag BITE of Amsterdam bezoekt.
  • Wil je extra kans maken? Deel het bericht op je eigen tijdlijn op Facebook of in je stories op Instagram.
  • Deze winactie loopt tot woensdag 29 mei om 20.00 uur, daarna maken we van alle Facebook en Instagram deelnemers de winnaars bekend.
  • Natuurlijk leuk als je Culi Amsterdam (FacebookInstagramTikTok) en BITE of Amsterdam (Instagram) volgt.

BITE of Amsterdam
Amstelpark, Amsterdam Zuid

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten

En nóg meer lekkere specials:

Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Winnen: kaartjes voor BITE of Amsterdam in het Amstelpark op 31 mei - 2 juni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends