Eens in de vijf jaar komen de grootste en mooiste Tall Ships van over de hele wereld naar de haven van Amsterdam, voor de grootste zeilvaartshow van Nederland ” Sail Amsterdam”. Dit jaar beleeft het evenement haar 9e editie van 19 t/m 23 augustus. Wat kun je tijdens Sail Amsterdam nou beter doen dan gaan genieten van dit nautische spektakel op het water zelf.

Verwen jezelf en je gasten tijdens deze dagen met de lekkerste sandwiches, salades en warme gerechten zoals een goede pizza, burger, lekkere pasta of de befaamde frikandellen van Bluespoon on Board, van het Andaz hotel in Amsterdam.

Bluespoon heeft een kaart vol lekkere gerechten om af te halen met de boot. Speciaal voor Sail Amsterdam en Culi Amsterdam lezers heeft Bluespoon nu een speciale Sail Amsterdam aanbieding. Bij een besteding vanaf €25,00 trakteert Bluespoon on board op een fles prosecco. Zo werkt het; bestel je gerechten telefonisch bij het Andaz Hotel op de Prinsengracht, onder vermelding van Culi Amsterdam. Vaar 30 minuten later langs en je lunch of diner, plus fles prosecco van het huis, staan klaar en worden aan boord gebracht.

Bekijk hier het menu van Bluespoon on Board.

Bluespoon on Board Amsterdam

Adres: Prinsengracht 58, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Centrum
Telefoonnummer: +31 20 523 1234

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bluespoon on board - Sail Amsterdam actie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends