Roept iemand ‘burger’, dan zijn wij er als de kippen bij. Horen we ‘vegetarische burger’ dan gaan we nóg iets harder rennen. Een burger eten is tenslotte altijd een goed idee – een heerlijk ‘kan altijd’ guilty pleasure maal. Maar dan zonder je echt heel guilty te hoeven voelen dankzij alle vega opties die ons tegenwoordig om de oren vliegen. Goed, je snapt het idee: die vegaburger moest gegeten worden, en wel bij de nieuwe locatie van de welbekende Burger Bar aan de Stadionweg. 

Gezellig rumoerig bij Burger Bar

Na slechts 20 minuutjes wandelen vanaf onze woning bij het Hoofddorplein, arriveren we bij Burger Bar. We worden vergezeld door onze hond en die mag van het aardige personeel gezellig mee naar binnen komen. De inrichting van de bar is strak en modern, de keuken is groot en open met een meterslange frietmuur. Gezellig rumoerig, zo kunnen we de sfeer het beste omschrijven. Aangezien het zonnetje lekker schijnt, nemen we onze aan de bar bestelde Biri (een niet te versmaden speciaalbiertje) mee naar buiten om vervolgens plaats te nemen op het terras. Wat gaan speciaalbier en zon toch wonderwel samen. Mijn tafelgenoot gaat voor de Beyond Burger en ikzelf bestel de Vegaburger die voornamelijk bestaat uit kikkererwten. On the side zoete aardappelfriet, en we zijn als twee kinderen zo blij. Ook de hond ligt tevreden aan onze voeten te soezen. 

Burger Bar, Amsterdam

Een bruisende bar op een bruisende plek

Al etend komen we tot de volgende conclusie: je zit hier lekker, wel aan een ietwat drukke doorgaande weg, maar dat stoort ons niet. We leven tenslotte in het bruisende Amsterdam, dus wat drukte hoort erbij. De Beyond Burger is gewoon erg goed; lekker sappig en smaakvol. De vegaburger vinden we lekker, maar wel wat aan de machtige kant. De frietjes zijn ronduit top. Al met al zijn we zeer tevreden met deze nieuwe BurgerBar locatie op loopafstand van ons huis. De volgende keer dat we weer willen toegeven aan onze burger cravings, gaan we hier zeker weer naartoe.

P.S. We hebben een nieuwe Instagram pagina!

En we zouden het superleuk vinden als je ons daar volgt! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Burger Bar

Stadionweg 255

Amsterdam

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken –Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten –Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends