Vorige week schreven we al over Frites uit Zuyd. Naast Frites uit Zuyd is van dezelfde eigenaar Café Par Hasard gevestigd.

Zo komt u, via de friterie, terecht in de sfeervolle, authentiek ingerichte, huiskamer Café Par Hasard. Café Par Hasard serveert heerlijke, traditionele gerechten met huisgemaakte frites uit de friterie, onder het genot van een goed glas bier of wijn. Het perfectioneren van de eenvoud en de gastvrijheid staan hier centraal!

De gezamenlijke passie voor eenvoud, kwaliteit en perfectie heeft de basis gelegd voor de zoektocht om dit te optimaliseren.

Bij Café Par Hasard kun je onder andere tijdens de lunch terecht voor een goede steak tartare, Luikse ballen uit de jus, een salade of fish en chips.
Voor de borrel bieden ze o.a. kippedijen, softshell krab, oesters, Amsterdam zuur, verschillende borrel plateaus en natuurlijk de echte Holtkamp bitterballen.
Maar ook dineren kan hier perfect. Op de kaart staan bijvoorbeeld een goede Entrecote Bearnaise, rosé gebakken Boeuf, scharrelhoender, of een steak tartare met buikspek. Alle gerechten worden geserveerd met huisgemaakte frites en piccalilly-mayonaise uit de friterie, welke door menigeen al is uitgeroepen als beste frites van Amsterdam, met een gemengde salade.

Reserveren kan hier niet, no nonsense, gewoon lekker binnen wandelen! Ze zijn zeven dagen per week open van 11.00 – 01.00 uur.

Adres: Ceintuurbaan 113-115, Amsterdam
Buurt: Zuid
Website: Café Par Hasard
Prijscategorie: lunch € 9,50 en diner hoofdgerecht € 15,00 – € 21,50
Sfeer: warme huiskamer sfeer

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Café Par Hasard op de Ceintuurbaan, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends