Bij Casa400, een combinatie van studentenhuisvesting en een hotel in de nabijheid van de Wibautstraat, is een Cafedelirestobar geopend, East 57. Een wat, hoor ik je denken? Inderdaad het gaat om een combinatie van een koffiebar, een restaurant, een delicatessenzaak en een wijnbar in één.

Het unieke concept is te vinden in een hoge, lichte ruimte waarin de concepten in verschillende hoeken is ingedeeld. Een ideale plek als je met iemand wilt afspraken, maar nog niet zo goed weet waar je zin in hebt. Misschien begin je bij de wijnbar en eindig je in het restaurant. Of koop je een kopje koffie en ga je met olijfolie naar huis. Het kan.

East 57 is er trots op dat het gaat voor kwaliteit en voor lokale producten, en dat is te merken. Worst van Brandt en Levi, brood van het Vlaamsch broodhuis, wijn van De Gouden Ton. Met de kwaliteit van het eten zit het wel goed.

De charcuterie van het restaurant is dan ook erg goed; een ruime portie. Net als de kaas trouwens, De wijn in de wijnbar is lekker, al mogen er op de kaart wat meer verschillende per glas geserveerde wijnen staan.De wijn is zeer betaalbaar voor de kwaliteit. Menig wijnbar is Amsterdam is een stuk prijziger. Het personeel is toegewijd en enthousiast. Elke medewerker wil je graag alles vertellen over de producten. Je kan zien dat ze bij East 57 hart voor de zaak hebben. Dus probeer het zeker uit, dit nieuwe concept in Oost.

Adres: Eerste Ringdijkstraat 2, Amsterdam
Buurt: Oost – omgeving Wibautstraat
Site: East57
Sfeer: Clean en gezellig, voor elk wat wils
Reserveren: niet nodig
Kraanwater: Ja

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cafedelirestobar East 57, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends