Campari vindt het tijd voor wat temperament tijdens de koude wintermaanden en opent een pop-up cocktailbar met een Italiaans karakter. Mercato Campari is sinds het weekend, zaterdag 15 november, een maand lang geopend aan de Ten Katestraat in Amsterdam. Hier drink je cocktails met ballen.

In Mercato Campari wordt gegeten en gedronken volgens Italiaanse stijl. Dat betekent tijd inbouwen voor l’aperitivo, voor Italianen het fijnste moment van de dag. Niet even indrinken of een biertje na werk, maar je mooi aankleden, samenkomen met vrienden en je gezamenlijk klaarmaken voor de avond. In Mercato Campari worden, naar Italiaans gebruik, diverse hapjes geserveerd bij een drankje.

Wat er op het menu staat? Zogenaamde ‘mannencocktails’ als de Negroni en Americano, de overtreffende trap van de bittere gin-tonic. Maar ook gewoon de heerlijke Campari Soda.

Deze pop-up cocktailbar op de Ten Katestraat in Amsterdam West is de aftrap van een nieuw restaurant dat begin 2015 open gaat.

Win 3 x 2 vouchers voor een gratis cocktail!

Culi Amsterdam mag 3 lezers trakteren om met 2 personen een cocktail te gaan drinken bij Mercato Campari in West. Zin in? Laat ons dan weten met wie je deze cocktail wilt gaan drinken in een comment op Facebook op deze post. Winnaars worden op vrijdag 21 november bekend gemaakt!

Adres: Ten Katestraat 117, Amsterdam
Buurt: Amsterdam West
Website: Mercato Campari

IMG_0674IMG_0690 IMG_0689

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Mr Tony Perezident Photography)

 

Vind hier andere italiaanse Restaurants in Amsterdam:

Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan

Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom Toussaintstraat

Pizza bij Mastino in Amsterdam de PijpItaliaanse Bar Gallizia in Amsterdam OostIl Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam NoordEddy Spaghetti in Amsterdam OostAmericano Bar & Kitchen aan de AmstelGrand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-GartmanplantsoenHoly Ravioli op de Jan Pieter HeijestraatRenato’s Pizzeria Karel du JardinstraatCaffe 500 in de PijpBruschetteria Bocconi SpaarndammerstraatPizza bij Da Portare Via op 4 locaties in AmsterdamRestaurant Spaghetteria in Amsterdam WestRestaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp

 

Lees ook ons artikel over:

Top 6 Sushi Restaurants in AmsterdamDim Sum Amsterdam – Foodhallen Amsterdam

Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants in Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Campari opent pop-up cocktailbar met een Italiaans karakter, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
Share this article with your friends