Op 9, 10 en 11 oktober 2015 gaat tweesterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang een exclusive diner serveren in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade te Amsterdam. Het diner is volledig plantaardig (vegan) waarbij alle ingrediënten afkomstig zijn uit Nederlandse biodynamische of biologische landbouw.

Michelin-sterren-chef Edwin Vinke

Edwin Vinke is sinds 1993 eigenaar en chef-kok van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Kromme Watergang. Plezier, passie en perfectie is de basis van Vinke’s keuken waarvoor hij in 2011 door Gault Millau is uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Voor deze editie gaat Edwin Vinke in het bijzonder aandacht geven aan historische en uitzonderlijke bloemen, kruiden en groenten. Een bijzondere uitdaging voor een chef die zijn inspiratie haalt uit de Zeeuwse Wateren.

Exclusief ontworpen bestek en servies

In deze editie mogen de gasten gebruik maken van onvergetelijke bestek ontworpen door Stian Korntved Ruud en Sarah Hurtigkarl, het unieke servies is gemaakt door Valentin Loellmann.

Wat: vijfgangen menu met wijn of sap-arrangement voor € 125
Wanneer: 9, 10 en 11 oktober 2015 om 19:00
Adres: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost (Oostelijke Handelskade)

  

 

Lees ook onze artikel over de Beste Dim Sum Amsterdam
Lees ook de nieuwste artikelen over de volgende onderwerpen:

Restaurants Opening Soon AmsterdamPop-up Restaurants Amsterdam Restaurants Lunch Amsterdam Restaurants Dinner AmsterdamRestaurants Borrel Amsterdam

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends