De nieuwe pop-up store Friandries Chocolates in Amsterdam Zuid is perfect als je een bijzonder cadeau zoekt voor iemand die gek is op chocolade! Iedere bonbon is een klein kunstwerkje, met spannende smaken. Niet alleen zoet, maar probeer ook bijvoorbeeld een pittige of umami bonbon! Ben jij een chocoladeliefhebber, neem dan zeker een kijkje in hun winkel.

Ontdek Friandries Chocolates: sterrenwaardige chocolaatjes in Amsterdam Zuid

Friandries is opgericht door kok Dries Michels. Een groot chocoladeliefhebber, niet voor niets stond hij ooit al in de finale van De Lekkerste Bonbon van Nederland! Hij startte Friandries in Tilburg, en werd daar echt een begrip. In hun chocolade-atelier worden op ambachtelijke wijze chocoladeproducten gemaakt.

Kunstwerkjes met spannende smaken

Het meest beken zijn de spannende bonbons. Stuk voor stuk echte kunstwerkjes: van buiten vaak geïnspireerd door kunt en graffiti. En met écht bijzondere smaken. Wat denk je bijvoorbeeld van de combinatie kombu – edelgist – karamel? Zoute drop – passievrucht? Of wil je juist een verfrissende watermeloen – verse munt? Elke hap is weer een nieuwe beleving!

Friandries pop-up store in Amsterdam Zuid

De bonbons van Friandries zou je onder andere wel eens tegen kunnen komen bij sterrenrestaurants. En lucky us: sinds kort is er ook een Friandries pop-up store in Amsterdam Zuid geopend! Wij namen er een kijkje: ga hier zeker naartoe als je een bijzonder cadeau zoekt! Ook kun je een aantal smaken proeven, en zelfs een speciale chocoladeletter kopen. Ben je net zo’n chocoladeliefhebber als zij, dan wordt je hier zeker gelukkig van!

Friandries Chocolates
Beethovenstraat 40, Amsterdam Zuid

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ontdek Friandries Chocolates: sterrenwaardige chocolaatjes in Amsterdam Zuid, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends