Sherry is weer in! We komen het overal tegen: in cocktails, als digestief na een diner en gewoon als heerlijk drankje bij een maaltijd. Pas toen we ons gingen verdiepen in sherry kwamen we erachter hoeveel verschillende soorten sherry’s er zijn. En je kunt wel zeggen dat wij een klein beetje verliefd zijn geworden op dit drankje. Wil jij ook meer leren over sherry? Dan hebben we goed nieuws: je kunt nu gratis deelnemen aan de Basis- en de Gevorderden cursus van de Sherry Academy!

sherry zomerse drankjes
Gratis sherry cursus bij de Sherry Academy

Word een sherry expert met de Sherry Academy

De Sherry Academy is opgericht door D.O. Sherry wijnen, en is voor zowel beginnende sherry liefhebbers als voor de professionele sherry drinker. Het is een e-learning platform met Engelstalige cursussen, waarin je bijvoorbeeld leert over de oorsprong en productie en de verschillende soorten Sherry. Deze academy wordt onder andere in een aantal Hotelscholen al gebruikt om studenten kennis te laten maken met de wereld van sherry. Erg leuk dus dat deze cursussen ook voor iedereen gratis beschikbaar zijn! Na afronding van elke cursus ontvang je een certificaat die persoonlijk ondertekend is door de voorzitter van de Consejo Regulador, Cesar Saldaña.

Organiseer een sherry avondje

Wij hebben nu al zin om een aantal lekkere flesjes Sherry in huis te halen! En dan samen met een aantal vrienden de cursus te volgen en daarna veel sherry avondjes in te plannen. De cursussen vind je hier!

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends