Over 12 nachten zal Amsterdam een unieke plek rijker zijn vanwege de opening van I-Dock restaurant, bar & marina terrace.

I-Dock restaurant, bar & marina terrace is een nieuwe en fantastische plek in het centrum van Amsterdam om te genieten, te werken en af te spreken.

I-Dock zal vrijwel de gehele dag open zijn. Vanaf 07.00uur kunnen gasten al terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en/of diner en meer.  Dit alles kan in het restaurant maar ook op het terras in de haven waar je met de boot aan kunt meren. In deze maritieme en tegelijk stedelijke omgeving kunnen gasten ook regelmatig genieten van DJ’s, live-muziek en andere evenementen.

Het restaurant is goed bereikbaar, ze hebben een ruime parkeergelegenheid (50% korting op het tarief van de parkeergarage onder het restaurant) en gratis WIFI wat werken bij I-Dock ook erg aantrekkelijk maakt.

Culi Amsterdam zal bij de opening aanwezig zijn, wij zullen na de opening natuurlijk een review over deze hopelijk nieuwe “Amsterdamse hotspot” schrijven. We zijn benieuwd!!

Adres: IJdok 4, Amsterdam
Buurt: Centrum (aan het IJ)
Website: idockrestaurant.nl
Prijsniveau: lunch zijn zeer nette prijzen rond €10 (sandwich, salade, soepje) , voor diner serveren ze mediterraans georiënteerde gerechten. Kleinere gerechten om te proeven, maar ook zeer geschikt om samen te delen 4-gangen €38.
Sfeer: warme, veilige, gezellige sfeer voor ontbijt, lunch, borrel en/of diner

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
I-Dock restaurant, bar & marina terrace , 8.0 out of 10 based on 8 ratings
Share this article with your friends