Lowander heeft iets nieuws: Love Ale! Een echt liefdesbiertje, om je in de mood te krijgen voor Valentijnsdag! Of om gewoon met je vrienden te drinken, want het is namelijk ook gewoon een lekker biertje.

Love Ale liefdesbiertje lowlander
Love Ale – liefdesbiertje van Lowlander

Biertjes van Lowlander

Lowlander kennen we natuurlijk allemaal van hun lekkere biertjes die vaak net even wat speciaals hebben. Zo hebben ze veel verschillende lekkere alcoholvrije biertjes, en brachten ze vorig jaar met HEMA het beroemde tompouhe bier op de markt. Wat verrassend goed smaakte! Samen met HEMA hebben ze nu een nieuw biertje voor ons: Love Ale.

Love Ale: het liefdesbiertje van Lowlander

Love Ale is in alles een echt liefdesbiertje. Het is gebrouwen met zoete aardbei en geurige rozen. Hierdoor smaakt het net een klein beetje fruitig en heeft een bloemige afdronk. Erg lekker! En het bevat damaiana. Damaiana is een eeuwenoud kruid en een natuurlijke afrodisiacum, met lustopwekkende eigenschappen dus. Dat maakt dit biertje nog geschikter om met je valentijn te drinken! En om nog wat extra liefde te delen, wordt ook 1% van de opbrengst gedoneerd aan het goede doel, om ijsberen te beschermen. Een extra goede reden om een paar van deze Love Ales in huis te halen. Proost!

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends