Onlangs opende Thull’s aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost haar deuren. Bij Thull’s vind je planken vol potten, pickles, smeersels en ander zelfgemaakt lekkernij. Maar naast shopping van lekkere dingen kan je bij deze eetwinkel/traiteur ook lekker gaan lunchen.

Eetwinkel en traiteur in één

Een eetwinkel waar je broodjes pekelvlees en augurk, hummus met pittige bloemkool-pickels of makreel met venkel-pickels kunt krijgen, om zowel daar lekker op te eten, als af te halen.

Ook zijn er in de winkel veel huisgemaakte producten te vinden alsook ook lekkere etenswaren van anderen. Om ter plekke te proeven en op te eten, je voorraadkast te vullen, als cadeau, of lekkers voor bij de borrel: charcuterie (van De Pasteibakkerij en De Wit), kaas, brood en pickels. Er is chili jam, verse huisgemaakte zuurkool, gefermenteerde rode kool, waterkefir en kimchi, huisgemaakte mosterd, harissa, granola of vers ingelegde ansjovis, gedroogde worst en wilde ganzenrillette.

Verder bieden ze hier ook nog traiteurgerechten aan; zoals kip-kikkererwtenstoof met serranoham en walnoten pastitio, bietensalade of caponata met geitenkaas. Ook deze gerechten zijn mogelijk om op locatie op te eten.

Adres: Pretoriusstraat 69, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost
Website: Thull’s

broodjes 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends