Vandaag opent Restaurant Nevel haar deuren. Voor dit restaurant, waarin alles om echtheid zonder snelle trends of andere poespas draait, werd de perfecte chef aangesteld; Ricardo van Ede.

Bij Nevel gaat het gewoon om retegoed eten en eerbied voor het product in een setting waar iedereen zich thuis voelt. Alles wordt met aandacht en vakmanschap bereid en het eindresultaat blijft altijd trouw aan de herkomst.

Nevel is net als Ricardo; chic, ruig met een hart van goud. Ricardo van Ede, de beruchte chef die het afgelopen jaar achter het fornuis van restaurant Odeon aan de Singel te vinden was strijkt met Nevel op de Westerdoksdijk aan het IJ neer. Hierdoor is Nevel letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen land en water. Deze link naar de natuur loopt als ‘groene draad’ door het concept van Nevel heen; van de locatie tot het interieur, van de ingrediënten tot de uiteindelijke gerechten. In een sfeer waar iedereen zich lekker voelt; niets hoeft, bijna alles kan. Of het nu aan de bar(tafels), in de private dining, of in het restaurantgedeelte is, voor een uitgebreid diner of een borrel met bite, iedereen vindt in de ongedwongen sfeer makkelijk zijn plek.

Adres: Westerdoksdijk 40, Amsterdam
Buurt: West
Opening: Donderdag 22 januari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Opening Nevel , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends