Restaurant Loetje is natuurlijk echt een begrip binnen, maar ook buiten Amsterdam. Voor hun alweer vierde locatie in Amsterdam hebben ze een unieke, kenmerkende nieuwe locatie gevonden.  Het voormalige pand van Smits Koffiehuis aan het Stationsplein voor het Amsterdam Centraal Station zal toekomstig als vierde locatie voor Loetje gaan dienen.

Sinds 1919 zit Smits Koffiehuis al in het pand aan het Stationsplein. Het koffiehuis ontleent haar ontstaan aan de stoomtram die de verbinding onderhield met Amsterdam naar het noorden van de provincie. Nu houdt Smits Koffiehuis na 95 jaar op met bestaan. De eigenaar zette vorig jaar na zijn pensioen het restaurant in de verkoop. In het voorjaar zal restaurant Loetje zijn deuren hier openen.

De nieuwe locatie van restaurant Loetje heeft een enorme centrale ligging en een groot terras aan het water. Er zal plaats zijn voor ca. 150 gasten. Uiteraad zal ook deze nieuwe vestiging de succesformule van Loetje, de legendarische biefstukken met frites, doorvoeren.

Adres: Stationsplein, Johannes Vermeerstraat, Werfkade, aan het IJ, Ruyschstraat
Buurt: Centrum, Zuid, Noord en Oost.
Website: restaurant Loetje

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
Opening soon - vierde locatie restaurant Loetje in Amsterdam, 9.0 out of 10 based on 10 ratings
Share this article with your friends