Onlangs zijn wij te gast geweest bij een perslunch van The Oysterclub, Restaurant, cocktailbar en lounge in het Olympisch stadion, waar vroeger Vak Zuid huisde. Vanuit het restaurant kijk je zo op het veld van het Olympisch Stadion.

The Oyster Club Amsterdam – Sushi en meer

Eind vorig jaar hebben ze een nieuwe dinerkaart geïntroduceerd. Van deze kaart mochten wij verschillende heerlijke gerechtjes proeven.

Naast oesters, is de The Oyster Club ook gespecialiseerd in de traditionele Japanse keuken. Sushi en sashimi behoren tot deze specialiteiten. Als echte sushiliefhebbers kunnen wij zeggen dat de sushi echt top is. Peking Duck Roll, Tiger Roll en de Soft Shell Maki Roll behoren tot onze favorieten. Verder kregen we nog een spiesje van tonijn, gefrituurde garnalen met een Thai currymayonaise, Flammkuchen met crispy Peking duck en Hoisin en tot slot sloten we af met een zeer uitgebreid dessertplateau met verschillende desserts van de kaart. Ik ben geen enorme zoetekauw, maar de Yuzu cheesecake was toch wel echt het proberen waard.

We hebben weliswaar gerechtjes van de dinerkaart geproefd, maar bij The Oyster Club kun je tijdens de lunch deze heerlijkheden ook van de dinerkaart bestellen.

De Oyster Club heeft een stijlvolle, trendy en chique uitstraling met mooie ronde tafels en lekkere banken. Hier kun je heerlijk genieten van het lekkers dat ze hier te bieden hebben. Ze hebben een open keuken waardoor je goed mee kunt kijken met wat er in de keuken gebeurd. Wanneer het zomers lekker weer is kun je hier ook heerlijk op hun riante terras plaats nemen.

Adres: Olympisch Stadion 35, Amsterdam
Buurt: Oud-Zuid
Website: The Oyster Club
Sfeer: trendy, chique
Prijscategorie: sushi vanaf € 15,95 per rol, to share vanaf € 11,95, hoofdgerechten vanaf € 21,95
Terras: Ja

 

Lees hier ook ons Dim Sum Amsterdam special

Lees hier ook ons review over Dim Sum bij Oriental City Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends