Vanaf woensdag 17 juni is het tijd voor Chapter 2: Fish, bij Guts&Glory. Guts&Glory is een restaurant waar elk half jaar een ander dier centraal staat. Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk hebben in het afgelopen half jaar “de kip” in een bijzonder daglicht gezet. Wat kunnen deze jongens koken. Het gewone stukje kip kreeg bij de mannen ineens een hele andere betekenis. Na deze flitsende start, gaan ze nu over op al het moois wat de zee ons te bieden heeft.

Guts&Glory zet dit keer de vis op de kaart

Het komende half jaar is het dus de beurt aan de vis. Omdat ze niet konden kiezen uit al het lekkers dat de zee ons te bieden heeft, hebben ze ervoor gekozen een tasting menu aan te bieden, waarbij veel uit de onderwaterwereld aan bod komt.

Vanaf nu is er uitsluitend een menu waarbij het aantal gangen gekozen kan worden, 4/7 gangen. Verder is het voor de liefhebbers mogelijk om wat extra ‘GLORY’ aan het menu toe te voegen, in de vorm van een exclusieve ‘catch of the day’ en/of ‘kaviaar’.

Ook zo benieuwd wat deze jongens voor sterwaardige gerechtjes uit de zee op het bord kunnen toveren, maak dan snel een reservering. Je kunt de gehele week, voor zowel lunch als diner, terecht.

Adres: Utrechtsestraat 6, Amsterdam
Buurt: Centrum
website: Gutsglory

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Tijd voor Chapter 2: Fish bij Guts&Glory, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends