De Spritzeria, gelegen in de prachtige binnentuin van Hotel Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht in Amsterdam West heeft een charmante buitenbar geopend waar je kan genieten van een heerlijke en verfrissende ervaring.

Ontdek de Spritzeria in de binnentuin van Hotel Pulitzer

Tijdens de hele maand juli is de binnentuin van Hotel Pulitzer Amsterdam omgetoverd in een Spritzeria. Hier kan je genieten van verfrissende spritz-cocktails. Omringt door een groene oase, in het hart van de stad, nip je hier aan je favoriete drankje. Kies voor de fruitige Fragolina Spritz met Aardbei of de verrassende Electric Cherry Spritz? Luid het weekend in met de zonnestralen op het gezicht en een spritz in de hand!

Lekker relaxen in de binnentuin

Bij het betreden van de Spritzeria word je meteen getroffen door de gezellige en uitnodigende ambiance. Aan een mooie bar in de binnentuin kun je je drankje bestellen. Nadat je een keuze hebt gemaakt wordt het drankje voor je neus bereid. Vervolgens kun je lekker plaatsnemen op een loungestoel en het genieten kan beginnen.

Perfect het weekend ingaan bij de Spritzeria

De Spritzeria is in juli geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 20:00 uur. Of je nu van plan bent om een ontspannen middag door te brengen met vrienden of een romantische avond wilt beleven, de Spritzeria biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Het is een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de serene sfeer van de binnentuin van Hotel Pulitzer Amsterdam.

De Spritzeria Hotel Pulitzer Amsterdam
Prinsengracht 323, Amsterdam West

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het waterLekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Verfrissende cocktails bij de Spritzeria, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends