Eind januari vond Vooges Fondue Fest plaats bij Vooges aan ’t IJ, met de lekkere kaasfondue van restaurant Smelt.

Vooges Fondue Fest

Vorig jaar waren we al enthousiast over Vooges aan ’t IJ en restaurant Smelt. Nu organiseerden ze een leuk evenement samen. Drie dagen lang was Vooges aan ’t IJ helemaal in wintersferen. Met vuurkorven, glühwein en op vrijdag en zaterdag ook een après-ski feest. En de kaasfondue van restaurant Smelt maakte het feestje helemaal af!

Kaasfondue van restaurant Smelt

Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een smaakvolle glühwein. Daarna konden we uit drie verschillende soorten kaasfondue: Zwitsers, Hollands en Truffel. Wij kozen voor een pannetje Zwitserse en een pannetje truffelkaas om heerlijk in te dippen. We hoopten stiekem al dat de bekende dipjes van Smelt geserveerd werden, en dat was zo! Het dippen in de kaasfondue kan met brood en knapperige groenten.

Een ei voor de laaste kaastrestjes

Aan het einde van het kaasfonduen mochten we ook weer een eitje breken boven het pannetje om een scrambled egg te maken met de laatste restjes kaas. Dat was genieten! De avond sloten we in stijl af met een heerlijke Vooges lemon cheesecake met rood fruit.

Vooges aan ’t IJ

Wat Vooges aan ’t IJ extra bijzonder maakt, is dat het een familiebedrijf is. En die knusse familie gezelligheid ervaar je ook in het restaurant! Sinds september 2023 runt de familie Vooges het restaurant op de plek waar eerder Meneer Nieges was gevestigd aan ’t IJ in Amsterdam. De eigenaren, Rolf en Mischa Vooges, werken hier samen met hun zoons Daan en Tim.

Ben je benieuwd geworden naar Vooges aan ’t IJ en restaurant Smelt? Dan hebben we goed nieuws: op Instagram hebben we een aankondiging gezien voor een nieuwe samenwerking op 24 februari! Bekijk de instagrampagina van Vooges aan ’t IJ voor meer informatie.

Restaurant Vooges aan ’t IJ
Westerdokdijk 40h, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Vooges Fondue Fest bij Vooges aan 't IJ met de kaasfondue van Smelt, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends