Atithi Indian Restaurant kun je bezoeken in Eindhoven, Den Haag of Rotterdam. Een bezoekje aan Atithi is een aanrader voor liefhebbers van Indiaase smaken en geuren. Wij gingen langs op de locatie in Rotterdam en vertellen je meer over ons bezoek.

Atithi in Rotterdam

Voor wie op zoek is naar een smakelijke ervaring met authentieke Indiase gerechten, is Atithi Indian Restaurant in Rotterdam een aanrader. Gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, kun je hier genieten van kleurrijke én heerlijke Indiase gerechten.

Verrassende drankjes

Bij Atithi hebben we een variatie aan gerechten geproefd, elk met zijn eigen smaak en presentatie. We begonnen de avond met heerlijke kleurrijke en verfrissende drankjes zoals Mango Lassi en Vodka Sikanji. Dit is een cocktail met wodka, geroosterd komijnpoeder, zwart zout, bruine suiker en citroensap. Een op het eerst gezicht aparte combi maar erg lekker!

Smakelijke en kleurrijke gerechten bij Atithi

We genoten van voorgerechten zoals Aloo Tikki Chole Chaat en Homemade Veg Samosa. Beide boden een goede balans tussen knapperige pasteitjes en pittige curry, geserveerd met verfrissende chutneys.

Vervolgens werden we verwend met de hoofdgerechten Lamb Kakori Seekh en Navratan Korma. De Masala dosa, naan en Missi roti waren ook smaakvol. Daarnaast is de naan lekker knapperig. Onze culinaire reis eindigde met twee lekkere toetjes: een Rasmalai en een Homemade Mango Ice Cream.

Atithi Indian is de perfecte plek voor Indiaas genieten

Al met al was ons bezoek aan Atithi in Rotterdam een heerlijke ervaring. Met smakelijke gerechten, verfrissende drankjes en een milieubewuste filosofie is Atithi een aanrader voor liefhebbers van Indiase keuken en duurzaamheid.

Atithi Indian Restaurants
Vasteland 5a, Rotterdam
Herengracht 7, Den Haag
Nieuwe Emmasingel 60, Eindhoven

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Heerlijke en kleurrijke Indiase gerechten bij Atithi Indian Restaurants, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends