Cafe De Ceuvel is de nieuwe zomer hotspot van Amsterdam Noord. Het paviljoen is gelegen op De Ceuvel, een voormalige scheepswerf, welke in het afgelopen jaar is getransformeerd tot een zelfvoorzienend kantorenpark.
Het interieur van Cafe De Ceuvel is volledig samengesteld van gerecyclede materialen. Hierdoor oogt het als een enorm creatieve relaxte plek.

Café de Ceuvel is een plek voor (h)eerlijk eten, drinken, muziek, kunst en theater. Eten, dat niet alleen lekker, gezond en betaalbaar is voor iedereen, maar ook goed is voor de planeet als geheel.  Ze zullen altijd op zoek gaan naar de verhalen achter hun producten en gaan zo een oprechte zoektocht aan naar de meest sociale en ecologisch-verantwoorde keuzes.

Voor de lunch zijn er dagelijks wisselende broodjes, waaronder met zelfgemaakt Humus en Biokaas, of goedgevulde salades. Voor de borrel zijn er bijv. bitterballen en oesters.
Ook kun je bij hen in de toekomst groentes kopen, welke lokaal geproduceerd zijn, kromme komkommers, en bijv. koffiebonen, welke zijn verbouwd onder de beste omstandigheden, zowel voor de boeren als de natuur!

Café de Ceuvel is dinsdag t/m donderdag open van 10:00 – 01:00, vrijdag: 10:00 – 03:00, zaterdag 11:00 – 03.00
en zondag: 11:00 – 23:00. Op maandag zijn ze gesloten.

Adres: Korte Papaverweg 4, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Noord
Website: Cafe de Ceuvel
Prijsgategorie: Broodjes vanaf € 4,50
Sfeer: Chill, Creatief

Cafe De Ceuvel Amsterdam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cafe De Ceuvel in Amsterdam Noord, 9.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends