Midden in het centrum van Amsterdam, om de hoek bij het Nes, zit De Laatste Kruimel, waar u kunt genieten van dagverse, ambachtelijke en met liefde gemaakte producten. Van authentieke scones, dagvers brood, traditionele quiches en taarten, tot heerlijke uitgebreide sandwiches en nog veel meer bijzondere delicatessen, alles is vers bereid bij ‘De Laatste Kruimel’. En uiteraard hebben ze ook verse sapjes, gezonde smoothies, zelfgemaakt limo, goede koffie en diverse soorten thee en verse muntthee.
Het is een erg knus en gezellig zaakje, waar ze heerlijke dingen serveren. Je kunt hier binnenlopen voor alleen een koffie/thee of een zelfgemaakte limonade, maar ook om heerlijk te ontbijten of lunchen.
De Laatste Kruimel is niet erg groot, er is ruimte voor 20-25 personen.  Als je geluk hebt kun je bij mooi weer op het kleine terrasje, ruimte voor 6-8 personen, aan de gracht zitten en van het weer genieten. Het interieur is bijzonder om te zien en is gemaakt van kratjes en pallets. Gemixt met gezellig bloemetjes behang.
Je kunt ook lekkere dingen afhalen bij De Laatste Kruimel! Het is gewoon echt een aanrader!

De Laatste Kruimel is de gehele week tot 20.00uur open.

Adres: Langebrugsteeg 4, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Centrum
Website: delaatstekruimel.nl
Prijscategorie: Broodjes klein €3,50 / groot €5,10, taart €3,10
Sfeer: Gezellig/knus zaakje om te ontbijten of lunchen, om daar te eten of mee te nemen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
De Laatste Kruimel Langebrugsteeg, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends