Ook de maand juli heeft weer veel leuke culinaire events te bieden die je niet mag missen.

Kanen bij……. 2,9,16,23 en 30 en juli

Elke donderdag in juli vanaf 15:30-20:30 staan Foodtrucks overdekt en verwarmd voor u klaar op verschillende plekken in Amsterdam.
check Kanen bij…… voor de locatie bij jou in de buurt.

Over het IJ Festival, 2 tot en met 12 juli

Dit festival haalt je uit je dagelijkse sleur, en trakteert je op heerlijk eten met zomers theater, live-bands en dj’s in deze stadsoase in Noord. Elf dagen lang kun je langs de oevers van het Amsterdamse IJ en in diverse wijken in Noord genieten.
Over Het Ij

BBQ op het plein, vrijdag 3 juli

Proost bij Pakhuis de Zwijger op een geslaagd cultureel seizoen. De kosten voor de (onbeperkte) barbecue zijn €15 per persoon.
BBq op het plein

Sterren & Sloepen, zondag 5 juli

Een dagje varen, gecombineerd met eten en drinken om van te watertanden…
Met je eigen boot vaar je langs een aantal hotspots aan het water, met als startpunt het recent geopende The Harbour Club Kitchen in Oud Zuid. Vanaf daar leidt de route langs L’invité le Restaurant, Waterkant Amsterdam en The Oyster Club Amsterdam. Bij elk restaurant word je verrast met een smaakvol gerecht en bijpassend drankje.
Tickets €59,- p.p (all incl.)

Sterren en sloepen

Cookinn aanschuifavond, donderdag 9 juli

Dit is de laatste aanschuifavond voor de zomervakantie; die mag je niet missen! Ga bij Cookinn genieten van Chianti’s en Italiaanse streekgerechten in hun private dining in de Ter Haarstraat.
Cookinn aanschuifavond

Neighbourhood foodmarket zaterdag 26 juli

Het Westergasterrein zal deze zaterdag ,van 12.00 – 18.00 uur, dé plek zijn voor iedereen die van goed, ambachtelijk en lekker eten houdt.
Entree is gratis
Neighbourhood foodmarket

Pure Markt Amsterdam zondag 12 en 26 juli Amstelpark en Park Frankendael

Zondag 12 en 26 maart staan het Amstelpark en Park Frankendael weer in het teken van de Pure markt. Van 10.00-18.00 uur kun je hier genieten van meer dan 100 heerlijke ambachtelijke deelnemers op het gebied van lekker eten en drinken.
Pure Markt

Amsterdam Kookt, van donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus

Tijdens Amstedam kookt wordt de NDSM-werf omgetoverd tot een paradijs voor muziek- en foodliefhebbers! De ingrediënten van Amsterdam Kookt zijn de leukste foodtrucks, optredens van artiesten als Kris Berry en Handsome Poets, workshops en kookdemonstraties van topchefs en foodfanaten. Dit uiteraard onder het genot van een goed glas wijn of een koud biertje!
Amsterdam kookt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Event Calendar Juli, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends