Zoku is een vernieuwend hotelconcept wat het nieuwe (internationale) wonen en werken gaat faciliteren. Zoku belooft hotelappartementen voor mensen die langer dan 1 nacht in de stad blijven – hoe langer, hoe voordeliger. Deze allereerste Zoku (nummer 2 staat nu al gepland voor Londen) zal gevestigd worden in een enorm pand aan de Weesperzijde, vlakbij het Waterlooplein. De planning is dat ze in het najaar van 2015 de deuren zullen openen, to be continued!

Ook lunchen of dineren, ook voor locals, is mogelijk bij Zoku

Naast appartementen, zullen ze ook een woonkeuken op de bovenste verdieping faciliteren. Met een groentekas en groentebedden op het dak, zullen ze hier gaan voorzien in hun eigen groenten en kruiden.

Bij Zoku gaan ze voor simplicity: eerlijk eten, snel geserveerd. Ze brengen het nuttigen van eten naar een ander social-level; door het te serveren in een open en huiselijke sfeer.

Zowel gasten van Zoku, als locals uit Amsterdam kunnen hier gaan genieten van een dagelijks wisselend menu voor een vaste prijs. Ook zullen ze hier lokale bekende koks laten koken.

Verder kun je terecht bij Zoku voor een gezonde lifestyle, waar ze goed geprijsde snacks en gerechten aanbieden in hun 24/7 Grab & Go shop. Ook kunnen er urban farming workshops gegeven worden voor geïnteresseerden.

Adres: Weesperstraat 61-105, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost
Website: Zoku
Opening: Najaar 2015

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Opening Soon: Zoku Weesperzijde, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends