Als je vandaag op zoek bent naar een lekkere lunchbreak: look no further! Om de recente overname van SUGO Amsterdam door Joep Noordhoek te vieren, geeft SUGO vandaag een uur lang gratis pizza’s weg, van 13.00 tot 14.00 uur. Dit is de perfecte gelegenheid om de beroemde en knapperige pizza al taglio te proeven.

Overname van SUGO Amsterdam door Joep Noordhoek

Joep Noordhoek is verheugd om trouwe klanten en nieuwe SUGO-proevers te voorzien van zijn heerlijke pizza’s. Omdat hij zelf is opgegroeid in de buurt ziet hij de overname van SUGO echt als thuiskomen. Hij is vastbesloten om bij SUGO bewoners van de Pijp samen te brengen: of je nu een date hebt, met je familie of een groep vrienden.

Gratis pizza's sugo amsterdam
Gratis pizza’s bij SUGO Amsterdam

De beroemde Pizza al Taglio

De pizza al taglio van SUGO wordt gemaakt van meel dat door SUGO zelf uit Italië wordt geïmporteerd. Dit meel heeft een hoog eiwitgehalte, wat zorgt voor een luchtige en lichte basis. Bovendien wordt de bodem bereid zonder vet, waardoor het een gezondere optie is voor pizzaliefhebbers. De pizza’s worden op grote rechthoekige borden gebakken en in vierkante stukken gesneden. Deze pizzastijl staat bekend als pizza al taglio, wat in het Italiaans “gesneden pizza” betekent.

Gratis pizza’s bij SUGO Amsterdam vandaag tussen 13:00 en 14:00 uur

De weggeefactie van gratis pizza’s vandaag is een perfecte manier om de pizza’s van SUGO te proeven! Als je in de buurt bent, kom dan tussen 13.00 en 14.00 uur zeker even langs om een gratis stuk te pakken.

SUGO Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 107, Amsterdam de Pijp

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het waterLekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste RestaurantsVN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends