De Hellofresh maaltijdbox zien we regelmatig langskomen, maar nu wordt  het tijd eens een maaltijdbox bij Hellofresh te bestellen.

Hellofresh doet voor jou de boodschappen, voor drie of vijf complete maaltijden, en gaan voor jou op zoek naar de beste producten. Aan de hand van hun eigen selectiecriteria: de producten moeten vers en lekker zijn en het moet duidelijk zijn waar de producten vandaan komen, stellen zij de boxen samen.
Hellofresh bezorgt gratis je box bij je thuis. Per regio verschillen de dagen waarop dit mogelijk is. De data kan je terugvinden op de website.

Zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur werd onze box keurig op tijd bezorgd. Nieuwsgierig als ik ben natuurlijk direct de inhoud bekeken . Wij hadden een Original box besteld, welke uit een vega-, vlees- en vis gerecht bestaat. Lekker Heekfilet,( maak ik normaliter nooit) Hollandse boerenkool, altijd goed met dit weer en falafel met volkorenpita’s, jammie.

De eerste maaltijd die ik heb bereid bestond uit ” Heekfilet met Oosterse noedels en gewokte groenten en verse kruiden”.

Alle ingrediënten zaten in de maaltijdbox, behalve de ketjapsaus en peper & zout, welke je zelf in huis dient te hebben.

Noedels met Oosterse groenten maak ik wel vaker maar nooit eerder met een stukje Heekfilet. De recepten zijn, volgens HelloFresh, binnen 30 minuten te bereiden.  Het is een lekker gerecht, leuk voor de afwisseling. Als ik het zelf namelijk maak neem ik altijd kipfilet.

De volgende dag stond er “Hollandse Boerenkool met verse worst, met gerookt spek en laurier” op het menu. Ik ben gek op boerenkool, daar kun je me echt voor wakker maken. In de box zat ook een varkensworst van Brandt & Levie, een erg lekker worstje op zich, maar zelf haal ik altijd een heerlijke rookworst van onze slager, wat toch mijn voorkeur heeft bij boerenkool.

Op maandag proberen wij altijd vegetarisch te eten,want dan hebben we minder tijd. Vandaar dat we de “falafel in volkoren pita met tomatensaus, koriander en limoen” voor de maandag hebben bewaard. Het gerecht duurde uiteindelijk 40 minuten, iets langer dan gewenst,  maar het resultaat mag er zijn. Wij zijn niet zo fan van  koriander, dus deze heb ik stiekem weggelaten, maar de bite van de pitta met het frisse van de salade, tomaat en limoen, samen met de zelf gedraaide falafelballetjes is erg geslaagd.

Gezien ik nog wat leftovers had, heb ik op dinsdag ook nog een maaltijd kunnen maken. Het andere Brandt &Levie worstje, samen met de Bildstar aardappels uit de oven en daarbij wat gegrilde groenten. Brandt &Levie heeft echt heerlijke worstjes, deze combinatie heeft mijn voorkeur boven het worstje bij boerenkool.

Bij HelloFresh heb je keuze uit verschillende boxen. Variërend tussen de fruit, original en veggiebox. Je kunt zelf bepalen of je 3 of 5 hoeveel maaltijden wilt ontvangen en voor 1-6 personen. Het abonnement is opzegbaar wanneer je wilt en is flexibel, je kunt tussentijds pauzeren.

HelloFresh is zeker aan te raden, vooral voor mensen met weinig tijd en inspiratie maar toch variabel en gezond willen eten. De recepten zijn namelijk erg afwisselend, zo zat er een vlees-, vis- en vegetarisch gerecht in de box met noedels.

Ik testte de Original box, 3 maaltijden voor 2 personen kost € 39,-, dit is inclusief bezorging.

Wil je ook een keer HelloFresh proberen? Ga dan hier naar de website.

image

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends