Vandaag openen Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk, chefs van het succesvolle Amsterdamse restaurant Daalder, samen met Frans van Dam, de eigenaar van Daalder, een nieuw restaurant, genaamd Guts & Glory, aan de Utrechtsestraat, waar voorheen restaurant U6 zat.

Guts & Glory stelt ieder half jaar een dier centraal en het hele menu focust op dit dier. De heren zullen met de kip starten, waarna ze rund, varken en vis centraal zullen stellen in hun creativiteit.

De voorgerechtjes zullen kleine gerechtjes zijn, waarvoor ze alle delen van de kip zullen gebruiken. Als hoofdgerecht moeten we denken aan een mooie kip voor twee personen. Met frietjes in de Ossewit gefrituurd en groentes van de barbecue. Ook zullen ze gerechten bereiden van de exclusieve Bresse Kip.

De heren hebben een moderne kijk op de producten en zullen elk prijsniveau hanteren. Van een paar kleine hapjes tot een volledig menu. Ze gaan echt voor kwaliteit, niet alleen m.b.t. producten die ze gebruiken, maar ook de wijnen die ze zullen gaan schenken.

Guts & Glory kan ongeveer vijftig couverts, verdeeld over twee verdiepingen, kwijt. Je kunt hier op een barkruk een paar hapjes eten, of een volledig driegangenmenu aan een tafeltje.

De chefs blijven gelukkig ook bij restaurant Daalder koken, waar wij groot fan van zijn, zie hier onze review.

Adres: Utrechtsestraat 6, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: Guts&Glory

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Opening Soon Guts & Glory Utrechtsestraat , 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends