Sir Hummus kende we al  van hun heerlijk hummus uit hun hummus pop-ups “HummusMondays” op de Zeedijk. Maar nu is er een echte Sir Hummus winkel!

Eind december 2014 opende Sir Hummus de allereerste hummus winkel in Nederland, Amsterdam. Dit is dé plek voor de allerlekkerste verse hummus die je je maar kunt wensen. In het buitenland zijn hummus hotspots al een begrip, zo gingen New York en Berlijn ons al voor.

Bij Sir Hummus hangt een rustige en relaxte sfeer en ze verkopen er heerlijke en gezonde betaalbare gerechten. Kwaliteitsingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Vers gekookte kikkererwten, topkwaliteit tahini, vers citroensap en zeezout. Geen kunstmatige toevoegingen. Je kunt je hummus op verschillende manieren krijgen, met verse peterselie tot een pikante versie (Yemeni).

Na 10 jaar over de hele wereld onderzoek te hebben gedaan naar hummus begonnen de twee broers Guy en Dori, geboren in Jeruzalem en met een verslaving voor hummus, in 2012 hun avontuur in London. In Londen zijn ze gestart onder de naam Foodnatics op de Maltby Street Market en na het succes daar zijn ze verder gegaan onder de naam Sir Hummus in Amsterdam.

Sir Hummus is op  maandag gesloten en dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 en 20:30 uur en zondag tot 17.00 uur open.

Adres: Van der Helstplein 2, Amsterdam
Buurt: De Pijp
Website: Sir Hummus

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
New in town, Sir Hummus van der Helstplein , 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends