Of je nu op zoek bent naar een borrel, een spelletje, pubquiz- of comedyavond, bij House of Watt in Amsterdam Oost ben je aan het juiste adres. Wij bezochten House of Watt op een vrijdagavond, de avond van de stand-up comedy.

Diverse opties bij House of Watt

Bij House of Watt kun je terecht voor veel verschillende gelegenheden. Je kunt er vergaderen, lunchen, dineren, borrelen, feestvieren en zelfs grote evenementen organiseren. Daarnaast kun je verschillende spellen spelen zoals tafelvoetbal, bordspellen, sjoelen, karaoke of volleyballen. En op vrijdagavonden kun je genieten van verschillende comedians.

Genieten van heerlijk eten

Na een warm welkom (leuk bordje op onze tafel!) gingen we aan tafel en kozen we voor de specialiteiten van House of Watt. We namen de Chef’s Burger, een smakelijke burger (ook als redefined vegan burger te krijgen) met friet. Daarnaast kozen we voor de Kip, Patat & Appelmoes – een halve kip zonder bot, geserveerd met friet, appelmoes en salade. De kip was heerlijk mals en de zelfgemaakte appelmoes was super. Later op de avond genoten we ook van een borrelplank met snacks, kaas, vlees en groenten.

Stand-up-comedy avond op vrijdag

Na het diner was het tijd voor de stand-up comedy! We verplaatsten ons naar een aparte ruimte, speciaal ingericht voor de comedy. In deze zaal is een bar aanwezig, zodat je (tijdens de pauze) niet ver hoeft te lopen voor een drankje. House of Watt werkt samen met The Comedy Embassy, die de (Engelstalige) comedyavonden verzorgen. We hebben kunnen lachen om 5 verschillende comedians, waaronder van Tim Hill en Adam Fields.

Een gezellige tijd bij House of Watt

Of je nu komt om een spelletje te spelen, gezellig te borrelen, een feest te vieren of een comedyavond mee te maken, bij House of Watt ben je aan het goede adres. Hier kun je niet alleen lekker eten, maar een avond vol plezier en vermaak beleven.

House of Watt
James Wattstraat 73, Amsterdam Oost

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ontdek House of Watt: een avond vol plezier en lekker eten, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends