De Morning koffiemachine, speciaal ontworpen voor thuisbarista’s, biedt barista-kwaliteit koffie met het gemak van capsules. Met een scala aan intelligente functies en de mogelijkheid om verschillende koffiesoorten van lokale branderijen wereldwijd te brouwen, vonden we het tijd om deze machine eens goed uit te testen. Wij nemen je mee in onze ervaring met deze gave machine.

Jouw perfecte kopje koffie

Onder leiding van oprichter Leon Foo, bekend van zijn bijdragen aan de koffie-industrie, is de Morning Machine ontstaan. Deze hightech machine biedt de mogelijkheid om thuis een koffie van barista-kwaliteit te creëren op basis van capsules en door middel van de handige mobiele Morning app. Je kunt experimenten met aanpassingen in druk, temperatuur en brouwduur om zo elk kopje tot in perfectie te brouwen. Vaak zie je zulke functies enkel in dure high-end machines, wat Morning uniek maakt is dat het deze functionaliteiten brengt naar het segment van reguliere capsulemachines. Maar met al haar uitgebreide functies is de Morning Machine zeker geen regulier exemplaar!

Variatie aan koffie van over de hele wereld

Wat wij heel leuk vonden aan het gebruik van de Morning Machine is de variatie aan koffiecapsules en bijbehorende recepten die beschikbaar zijn, welke samengesteld zijn door koffiebranders van over de hele wereld. De capsules kun je kopen op de Morning Marketplace. Ook heb je als gebruiker de flexibiliteit om de brouwinstellingen via de app aan te passen, om zo je persoonlijk favoriete koffierecepten samen te stellen.

Na het installeren van de Morning Machine, wat erg makkelijk ging door middel van een duidelijke handleiding en overzichtelijke stappen in de app, is het tijd voor onze eerste brew! We kiezen voor de ‘Busan’ capsule van Momos Coffee uit Korea en besluiten het bijbehorende recept te proberen. Vervolgens maken we dezelfde capsule nog eens door wat te spelen met de instellingen. We proeven meteen het verschil, door de koffiesterkte wat omhoog te zetten krijg je een andere smaakbeleving. De koffie, met smaken van geroosterde pecannoot en karamel, is echt super lekker en wij proeven zeker het verschil met een espresso uit onze reguliere capsulemachine. Erg leuk én enorm lekker om de Morning Machine te testen!

Bezoek de pop-up store in Amsterdam

Voor wie op zoek is naar een koffie-ervaring van hoog niveau, maar dan lekker vanuit huis, is de Morning Machine de perfecte optie. Hij is makkelijk in gebruik, biedt professionele kwaliteit en geeft je de mogelijkheid om koffie én recepten van over de hele wereld te ontdekken. Je kunt de Morning Machine kopen in de fysieke pop-up store gevestigd op de Vijzelgracht 7 in Amsterdam en online via de website. Hij is verkrijgbaar voor 520 euro in zwart en wit. De pop-up store is van donderdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 vanaf 1 november tot 15 december. Neem zeker een kijkje!

Morning – Pop-up store
Vijzelgracht 7, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends