Bij Supper Restaurant & Club kun je terecht voor een onvergetelijke avond met een unieke mix van diner en entertainment. Hier kun je naast lekker eten ook een opwindende ervaring vol verrassingen beleven.

Dine & Dance

Supper Club in Amsterdam staat bekend om feestelijke avonden. Maar wist je dat je hier ook kunt dineren bij Supper Restaurant? Op een ‘Dine & Dance’ avond geniet je van een diner en verschillende shows. Een avond vol verrassingen dus. Onze nieuwsgierigheid was gewekt!

Unieke beleving

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en naar je gereserveerde plek geleid. Wij kregen een loungebank toegewezen en begonnen de avond met bubbels en een smaakvolle starter: burrata met gemarineerde bieten, pompoenpitten, balsamico en truffel.

Bieten en steak tartare

Als voorgerechten namen we de bieten couscous met avocado, selderij, asperges en zongedroogde tomaten hummus crème. Ook namen we de steak tartare met zuurdesembrood, pompoen en pecorino kaas. Beide erg lekker! Entrecote en zeebaars waren de hoofdgerechten, geserveerd met frietjes en bijzondere mayonaise in 3 verschillende kleuren.

Entertainment als kers op de taart

Onze desserts bestonden uit een chocolade-fondant met Liquor 43 ijs en Limoncello crème brûlée met frambozen, aardbeien en yoghurt sorbet. Tussen de gangen door genoten we van dans- en acrobatiekvoorstellingen. Aan het einde van de avond mag iedereen zelf de dansvloer op en kun je nog feesten tot in de vroege uurtjes.

Supper Restaurant & Club

Een bezoek aan Supper Restaurant draait om de totaalervaring. Het gaat niet alleen om het eten, maar om de combinatie van dineren en betoverend entertainment, een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Supper Restaurant & Club
Singel 460, Amsterdam centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends