2 mei opende Mosselen & Gin haar deuren op het Westergasterrein. Zoals de naam al zegt hebben ze zich gespecialiseerd op het bereiden van mosselgerechten. Nederland is de thuisbasis van de mossel en verdient naar hun idee meer aandacht in de grote steden. Naast het serveren van mosselen zullen zij zich ook focussen op het schenken van gin en tonic.

De heren van Mosselen & Gin geloven dat een concept, naast de ‘smaak’ factor, ook de ‘content’ factor moet bezitten. Gasten moeten zich aangetrokken en op hun plek voelen. Smaak en ambiance zijn key-factors. Het imago rondom de mossel is voor de meeste mensen een zwart pannetje zonder al te veel variatie. Dat is wat de heren gaan veranderen. De mosselgerechten zijn stoer en de diversiteit aan smaken zullen verrassen. Zeker in combinatie met een frisse gin tonic waar het New York gevoel vanaf spat.

Naast mosselen staan er ook Zeeuwse Oesters, kreeft & garnalen kroketjes, krab tartaar & avocado met ginmayonaise en Hollandse garnalen & ginmayonaise op de kaart.
Je kan ook sides dishes bestellen waaronder friet & mayonaise en sla & dressing.
De mosselen worden in de volgende smaken bereid; Klassiek, Thai, Chili of Bier en met friet en sla geserveert. Ook kan er een Halve Kreeft & Botersaus met friet en sla gegeten worden.

Mosselen & Gin is de gehele week open van 17-23 uur en op maandag gesloten. Ze hebben ook een heerlijk terras voor de zomerse dagen!

Adres: Gosschalklaan 12, Amsterdam
Buurt: Amsterdam West (Westerpark)
Website: Mosselengin
Prijscategorie: Mosselen, Friet & Sla € 15,-
Sfeer: sfeervol/gezellig, fijn terras

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mosselen & Gin Westerpark, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends